SERVEI D’ACOLLIDA jornada intensiva 7-22 juny de 2022

Com bé sabeu, s’acosta el final de curs i hem de començar a fer la previsió per la jornada intensiva del 7 al 22 de juny (ambdós inclosos)

 

Horari de la jornada intensiva:

Entrada Sortida Dinar sense acollida Dinar + acollida
9.00 hores 13.00 hores 15.30 hores 16.30 hores

Important!
Data límit per a la realització de la inscripció dimecres 25 de maig.

Hem fet un qüestionari senzill amb Google Forms per tal de poder tenir aquesta previsió amb temps, on no es demana cap dada bancària.

Haureu d’omplir un qüestionari per a cada infant amb les següents dades:

*Nom i Cognoms i el curs.

*Si els vostres infants continuaran utilitzant el servei de menjador

*Una pregunta adreçada als infants esporàdics per conèixer la quantitat d’infants que utilitzaran el servei de migdia l’últim dia de curs.

*Si necessiteu acollida després de l’espai de migdia de 15.30-16.30hrs.

Preu tots els dies : 26€

Preu esporàdic: 3€/dia

Inscripció: https://forms.gle/DMbnmzc7BtiktKSe6

 

Normativa pel bon funcionament de l’acollida (del 7 al 22 de juny)

Per tal de dur a terme l’acollida de juny de manera endreçada i correcta us informem a continuació de com serà el seu funcionament:

  • Els nens/es que no facin ús del servei de menjador, no podran venir a les 15.30h a fer l’acollida.
  • En cap cas, es podrà recollir als nens/es ni abans ni desprès d’aquest horari, a no ser que hi hagi una causa justificada com un metge. Si és el cas haureu d’avisar abans a la coordinadora del migdia.
  • Es mantindran les autoritzacions de sortida dels alumnes que marxen sols durant tot el curs. Si algú vol fer un canvi per la sortida de l’acollida, haurà de comunicar-ho abans del 30 de Maig a la coordinadora del
  • Els alumnes que no facin acollida però hagin de venir a fer alguna activitat extraescolar, hauran d’entrar per la porta corredissa del pati. Recordeu ser puntuals a l’entrada de les extraescolars, començaran a les 16.30h.
  • Els infants que no es quedin a l’acollida i facin la extraescolar de piscina, farem la trobada a la porta de Can Felipa a les 16.30h.

Recordar-vos també que l’últim dia d’extraescolars és el 21 de juny, per tant, l’últim dia d’escola, el 22 de juny, no hi haurà cap activitat extraescolar. L’escola tancarà a les 16.30h.