Informació sobre el Val Escolar per al Curs 2024-25

Com ja sabeu, el Departament d’Educació ha tornat a llançar la campanya del “Val Escolar” per al curs 2024-25. Aquest ajut està destinat a infants de 1r de primària a 4t d’ESO, amb un import de 60 € distribuïts en dos vals de 30 €. Per activar-los, caldrà utilitzar el codi IDALU dels infants, que es pot trobar al butlletí de notes de Primària o serà enviat per correu a les famílies d’I5.

Aquest any podrem bescanviar els vals en els establiments comercials adherits a la campanya o cedir-los al centre educatiu per reduir l’aportació en concepte de material escolar.

Ja haureu rebut un mail de l’escola explicant que durant el Consell Escolar del 29 de maig de 2024, es va discutir sobre les dificultats que la cessió del val al centre educatiu suposa per a les escoles. Per això, ens han recomanat que no destinem els vals a l’escola i, en canvi, els utilitzem per a materials per a casa, per aniversaris o per ampliar la biblioteca familiar.

1. Activa els teus vals

A finals de juny podrem activar els dos vals de 30 euros molt fàcilment des de la secció que trobarem al web www.valescolar.cat 

2. Cerca un establiment

Un cop activats els vals, podem fer servir el cercador per trobar els establiments adherits a la campanya, on podrem bescanviar els vals.

En AQUEST ENLLAÇ trobareu les preguntes més freqüents sobre el Val Escolar

Podeu trobar més detalls sobre el Val Escolar a la web oficial del Departament d’Educació.

dona fent servir una tablet