10a. Edició de la Festa de les Cultures: Novetats 2018

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_single_image image=”7395″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_image_flexslider css_animation=”fadeIn” animation=”fade_slides” animation_speed=”500″ loop=”true” slideshow_speed=”2000″ control_thumbs=”false” image_ids=”7387″][vcex_spacing][vc_column_text font_size=”-“]Arriba la 10a edició de la Festa de les Cultures de l’escola La Llacuna del Poblenou, una trobada on les famílies mostren la seva diversitat cultural tant a l’alumnat del centre educatiu com  a la resta de la comunitat del barri. La Festa s’organitza aquest dissabte 26 de maig de 16:30h a 20:30h i inclou activitats de música, gastronomia, narració de contes, jocs, vestits tradicionals, etc.
Les activitats es desenvoluparan al voltant del tema escollit aquest any: els jocs tradicionals. Les famílies estan preparant diversos jocs perquè els infants puguin conèixer les tradicions pròpies de cada regió cultural: Catalunya, País Basc, Mèxic, Argentina, Senegal, Marroc, Holanda, Itàlia, Macedònia…
Cada infant tindrà un passaport que podrà omplir superant cadascuna de les proves preparades a cada taula cultural.  A més, si pronuncien una frase en l’idioma corresponent, rebran una pista per solucionar “l’enigma de les cultures”.
La Festa de les Cultures està oberta a tothom que hi vulgui participar i ampliar els seus coneixements sobre les diferents cultures del món.
NOVETATS DE LA 10a. EDICIÓ: Dinar de germanor i espai infantil.
Enguany la festa començarà amb un dinar de germanor obert a totes les famílies del barri. A partir de les 13:30 podreu comprar els tiquets a l’entrada de l’escola al preu de 3€ per plat i podreu escollir entre fideuà, bacallà amb samfaina i ensaladilla russa. El tíquet no inclou la beguda, però hi haurà una barra on trobareu refrescos naturals a 1€ o cervesa artesana del barri a 2€.
Acabat el dinar de germanor començarà La Festa de les Cultures amb un espai infantil d’acollida a càrreg de Ziga-Zaga, des de l’inici de la festa, a les 16:30, on els nens i nenes de P3 a P5 podran estar en torns de mitja hora.[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][/vc_row]