A partir del curs escolar 2024-25 tant la gestió de l’Espai Migdia com les acollides passen a ser gestionades per l’escola.

Nou servei de menjador i acollida per al curs 2024-25

“Com bé sabeu, aquest any l’escola ha dut a terme un procés de licitació (procés de concurs públic) per a la gestió de l’Espai Migdia, que a partir del curs vinent anirà a càrrec del centre. Després d’haver seguit tots els passos i terminis marcats pel Consorci d’Educació de Barcelona, aquest procés s’ha donat per acabat. Al Consell Escolar del maig vam informar que l’empresa adjudicatària ha estat Menjares i, per tant, és la que oferirà el servei a partir del curs 2024-25.

És per això que us enviem dos dossiers de presentació de la nova empresa amb informacions de l’Espai Migdia i de l’Acollida de matí i tarda (servei que també oferirà la mateixa empresa). Podreu conèixer el projecte també en la reunió presencial que es farà el dilluns 16 de setembre a les 16:45 h.

Per apuntar-se al servei de l’Espai Migdia i/o l’acollida del matí o de la tarda, caldrà donar-se d’alta en una app o a través d’una web, però encara no estan actives. Quan ens avisin que està en funcionament, us enviarem el dossier explicatiu. No patiu, que us podreu donar d’alta al setembre.

Veureu que hi ha un correu de contacte per a resoldre dubtes i incidències, i els dies 5 i 6 de setembre al matí hi haurà la coordinadora de l’Espai Migdia a l’escola per ajudar aquelles famílies que ho necessitin a donar-se d’alta en l’aplicació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i bon estiu,

Carme, Mar i Raquel
Escola La Llacuna del Poblenou”

Resum del Document “Espai Migdia La Llacuna”

Gestió del Menjador Escolar: Curs 2024-25
(clica AQUÍ i descarrega el dossier)

El document proporciona informació detallada sobre la gestió del servei de menjador escolar per al curs 2024-25, que serà a càrrec de l’empresa Menjares. Es descriuen els objectius del servei, que inclouen garantir una alimentació equilibrada i saludable, fomentar hàbits alimentaris correctes i promoure una bona convivència durant l’hora del dinar. També s’explica l’organització dels espais, els horaris i les activitats complementàries que es duran a terme durant l’Espai Migdia. El document inclou informació sobre els menús, que seran variats i adaptats a les necessitats dietètiques dels alumnes, així com les mesures d’higiene i seguretat que es seguiran.

Resum del Document “Acollida Matinal i de Tardes La Llacuna”

Servei d’Acollida Matinal i de Tarda: Curs 2024-25
(clica AQUÍ i descarrega el dossier)

Aquest document explica el funcionament del servei d’acollida abans i després de l’horari escolar, gestionat també per l’empresa Menjares. El servei d’acollida matinal començarà a les 8:00 h i el de tarda s’oferirà fins a les 18:00 h. L’objectiu és proporcionar un espai segur i educatiu per als alumnes fora de l’horari lectiu, on podran participar en activitats lúdiques i educatives. S’hi detallen les activitats que es realitzaran, els recursos disponibles i les mesures de seguretat adoptades per garantir el benestar dels infants. A més, el document inclou informació sobre el procediment d’inscripció i les tarifes aplicables.