EXTRAESCOLARS ADULTS

Qui ha dit que les extraescolars són cosa d’infants? Mireu-vos bé aquesta proposta d’activitats per a pares i mares (i personal de l’escola!) i veureu com no podreu resistir-vos a posar a prova el vostre ritme, a desafiar el vostre equilibri o a deixar els rivals estupefactes amb la vostra capacitat encistelladora… a més de dir adéu per sempre al clàssic “jo només canto a la dutxa”.

 

A sota la graella podeu veure tots els detalls de cada activitat. Esperem que siguin del vostre interès i que us animeu a participar en la construcció d’una escola activa fora de l’horari lectiu!

INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLAR

Per inscriure-us a una activitat només heu de:

  1. Entrar a Ampasoft amb el vostre usuari (que és el vostre correu electrònic) i la vostra contrasenya.
  2. Aneu a l’apartat “Alumnes” i cliqueu “Afegir alumne”, tal com s’explica en aquest document.
  3. Introduiu les vostres dades, posant com a curs “ACTIVITATS ADULTS”. Aleshores aneu a la pestanya “Preinscripció” i us apareixeran les activitats per a adults.
  4. Trieu l’activitat (o activitats!) on us voleu inscriure i cliqueu el botóRealitzar preinscripció”.
  5. Rebreu un correu confirmant la vostra preinscripció i, més endavant, confirmant-vos la inscripció o si esteu en llista d’espera.

DANSA AFRO FUSIÓ

A les classes de dansa afro urbana aprendrem nous moviments des d’un nivell bàsic. Treballarem la coordinació i la dissociació de les diferents parts del cos sota un llenguatge i energies propis de les danses Afro descendents, utilitzant músiques variades de percussió com també músiques Afro pop molt més actuals. L’objectiu és treballar una coreografia diferent cada mes en la que poder aplicar tot allò après a les classes. Durant el curs farem un tast d’altres disciplines i energies com la del contemporani, el jazz i el Hip hop per tal de poder fer una fusió amb la dansa Afro.

Dilluns de 19 a 20h

Professora: Elea Sidoine

Preu: 26€/mes

Instagram

TALLER D’EXPRESSIÓ I CREACIÓ PICTÒRICA

Expressar-nos amb el llenguatge artístic i plàstic ens ajuda a digerir i comunicar moviments interns subtils i molt íntims.

 

També fa falta que totes les persones ens entenguem com a éssers potencialment creatius. Distingint entre obra d’art i expressió artística, comprendre que connectar amb el llenguatge plàstic d’un mateix enriqueix els nostres processos personals més enllà de la capacitat de generar un producte bonic.

Dimarts de 18 a 19.30 h

Professora: Glòria Vives
Preu: 35€/mes

Instagram

TABALERS

No sé vosaltres, però em costa imaginar una trobada o festa de l’AFA sense la seva colla de tabalers.

I com funciona això de la colla? Has de saber alguna cosa de música? Cal tenir algun instrument de percussió?… Mireu, aquesta activitat uneix una part lúdica amb una part acadèmica, en la que els llacunaires de la colla reben classes i aprenen els diferents ritmes musicals amb instruments de percussió.

Nosaltres posem els instruments, així que només hi faltes tu!

Dimecres de 20 a 21.30 h

Professors: Fran
Preu: 17€/mes

ACROBÀCIES AÈRIES

L’activitat està enfocada per gaudir del moviment tant a terra com a l’aire, amb l’objectiu d’ampliar i enriquir el nostre moviment corporal i desenvolupar fluïdesa i expressivitat. Es treballaran tècniques de la dansa contemporània en connexió amb l’acrobàcia en teles i trapezi. A l’aire aprendrem a gestionar el nostre propi pes. Veurem diverses maneres de pujar posant una atenció especial als diversos tipus de material d’unió (tela i trapezi) per guanyar seguretat i confiança.

Dimecres de 18.30 a 19.45 h

Professors: Ksenia, Gorna, Sebastian
Preu: 38€/mes

BÀSQUET

“Diversió, fair play i procurar no lesionar-se”. Sota aquest lema tots els pares i mares que ho vulguin ens trobarem els dijous a les 20h per jugar a bàsquet.

 

No es tracta d’entrenaments reglats sinó  d’auto-organitzar-nos i fer partidets amistosos entre nosaltres com quan teníem 20 anys!

Dijous de 20.15 a 21.15 h

Preu: 4€/mes