EXTRAESCOLARS ADULTS

Qui ha dit que les extraescolars són cosa d’infants? Mireu-vos bé aquesta proposta d’activitats per a pares i mares (i personal de l’escola!) i veureu com no podreu resistir-vos a posar a prova el vostre ritme, a desafiar el vostre equilibri o a deixar els rivals estupefactes amb la vostra capacitat encistelladora… a més de dir adéu per sempre al clàssic “jo només canto a la dutxa”.

 

A sota la graella podeu veure tots els detalls de cada activitat. Esperem que siguin del vostre interès i que us animeu a participar en la construcció d’una escola activa fora de l’horari lectiu!

Per inscriure-us a una activitat només heu de:

  1. Entrar a Ampasoft amb el vostre usuari (que és el vostre correu electrònic) i la vostra contrasenya.
  2. Aneu a l’apartat “Alumnes” i cliqueu “Afegir alumne”, tal com s’explica en aquest document.
  3. Introduiu les vostres dades, posant com a curs “ACTIVITATS ADULTS”. Aleshores aneu a la pestanya “Preinscripció” i us apareixeran les activitats per a adults.
  4. Trieu l’activitat (o activitats!) on us voleu inscriure i cliqueu el botóRealitzar preinscripció”.
  5. Rebreu un correu confirmant la vostra preinscripció i, més endavant, confirmant-vos la inscripció o si esteu en llista d’espera.

DANSA AFRO FUSIÓ

A les classes de dansa afro urbana aprendrem nous moviments des d'un nivell bàsic. Treballarem la coordinació i la dissociació de les diferents parts del cos sota un llenguatge i energies propis de les danses Afro descendents, utilitzant músiques variades de percussió com també músiques Afro pop molt més actuals. L'objectiu és treballar una coreografia diferent cada mes en la que poder aplicar tot allò après a les classes. Durant el curs farem un tast d'altres disciplines i energies com la del contemporani, el jazz i el Hip hop per tal de poder fer una fusió amb la dansa Afro.

Professora: Elea Sidoine

Preu: 26€/mes

Instagram

CORAL

Amb aquesta activitat volem fer bona la dita “qui canta, els seus mals espanta”. A través d’un repertori variat aprendrem a dominar aquest mitjà d’expressió que és la veu, a desenvolupar l’oïda i a treballar en equip per aconseguir una bona sonoritat grupal. No cal que tinguis experiència prèvia amb la música ni que siguis una jove promesa del cant, només que vinguis amb ganes de passar-t’ho bé i d’alliberar l’energia al ritme de la música.

Professor: Martín Edery (EMAC)
Preu: 23€/mes

ACROBÀCIES AÈRIES

L’activitat està enfocada per gaudir del moviment tant a terra com a l’aire, amb l’objectiu d’ampliar i enriquir el nostre moviment corporal i desenvolupar fluïdesa i expressivitat. Es treballaran tècniques de la dansa contemporània en connexió amb l’acrobàcia en teles i trapezi. A l’aire aprendrem a gestionar el nostre propi pes. Veurem diverses maneres de pujar posant una atenció especial als diversos tipus de material d’unió (tela i trapezi) per guanyar seguretat i confiança.

Professores: Cristian, Sebastian, Gorna, Ksenia (Aerial DanceLab)
Preu: 35€/mes

TABALERS

Aquesta activitat va en paral·lel a l’activitat extraescolars de tabalers que fan els nens i nenes al migdia o a la tarda, que acompanyen la Colla Gegantera i Tabalera de l’escola en les seves sortides. L’activitat té un fort component lúdic, però sense renunciar a aprendre els diferents ritmes musicals amb instruments de percussió. S’intenta estimular la part més creativa i artística de cadascú, a més del sentiment grupal. Els pares i mares tabalers ens reunim a l’escola cada dimecres de 20h a 21.15h per assajar i aprendre, i per poder compartir les sortides amb els infants.

Professor: Francesc García
Preu: a concretar

PATINATGE

El patinatge és un esport que diverteix, fomenta el desenvolupament de la coordinació i l’equilibri en un ambient diferent de l’habitual. A les classes, que farem al carrer, aprendrem la tècnica del patinatge en funció de les necessitats de cadascú, des de la més bàsica fins a la més avançada - nivell “deixa bocabadats fills i filles quan sortiu a recórrer la ciutat amb els vostres patins en línia”. Per alguna cosa aquest és un esport ideal per practicar en família!

Professors: Rollergrind 360
Preu: 23€/mes

BÀSQUET

"Diversió, fair play i procurar no lesionar-se". Sota aquest lema tots els pares i mares que ho vulguin ens trobarem els dijous a les 20h per jugar a bàsquet. No es tracta d’entrenaments reglats sinó  d'auto-organitzar-nos i fer partidets amistosos entre nosaltres com quan teníem 20 anys!

Preu: 5€/mes