Participa als diferents grups de treball de l' AFA de la LLacuna

Edifici Històric

Què fem?

xxx

Com ho fem?

xx

Contacte

Escoles lliures
de violències

Què fem?

L'objectiu general del Grup de Treball és col·laborar amb la comunitat educativa en la creació d’una escola lliure de violències.
Els objectius específics:
  • Acompanyar les famílies que ho necessitin (col·laborar amb la comunitat educativa)
  • Visibilitzar (canals i informació) i sensibilitzar sobre la violència a les escoles
  • Vetllar perquè s’activin els protocols contra la violència i l’assetjament a l’escola. Col·laboració en la gestió de la convivència al centre…

Com ho fem?

Col·laborant amb les famílies i els mestres, estem en contacte amb les comissions per l’escola inclusiva d’altres escoles i de l'aFFaC, intercanviant informació per fer-la arribar a les famílies amb infants amb Necessitats Educatives Especials (NEE).

Contacte

Reforma horària

Què fem?

Ens encarreguem d´organitzar les celebracions de les festes tradicionals fora de l’horari lectiu dels nens i nenes, intentant donar una continuïtat a la tasca ja portada a terme pel propi centre. També treballem per integrar el centre escolar a les celebracions organitzades per la coordinadora de barri.

Com ho fem?

A banda d’organitzar les activitats abans esmentades, organitzem tallers on les famílies puguin gaudir d’una estona divertida alhora que ens ajuden amb els preparatius, com ara el taller de decoració de Nadal o el taller de disfresses de Carnestoltes. D’altra banda, organitzem la festa de fi de curs la setmana abans del final de classes.

Contacte

Casal d'Estiu

Què fem?

Ens encarreguem del Casal d'estiu de l'escola.

Com ho fem?

xx

Contacte