Participa als diferents grups de treball de l’ AFA de la LLacuna

GAF

GRUP D’ACOMPANYAMENT FAMILIAR


relax-ga4fe4e9e3_1920

Realitzem trobades en grup d’acompanyament familiar en un espai íntim, segur i confidencial per poder compartir experiències que ens permetin ampliar la mirada i explorar altres maneres d’acompanyar les situacions que sorgeixen en el dia a dia relacionades amb la criança dels nostres fills i filles.

 

El grup es reuneix un dia al mes i compta amb la presència de l’Elisenda Roig, psicòloga especialitzada en pedagogia sistèmica, que coordina el grup i que està recolzant i guiant a les famílies en diferents temàtiques: les relacions, els límits, les intervencions i la resolució dels conflictes, els aprenentatges… tot depenent dels interessos del grup.

 

El preu és de 50 € al trimestre.

 

Si esteu interessades a formar part d’aquest grup o voleu tenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electronic  gaf@afalallacuna.cat

Edifici Històric


GT_edifici_historic

Diverses famílies de l’escola es reuneixen per tal de crear un projecte per a l’Edifici Històric que tants problemes genera, ja sigui per la brutícia, per l’amiant de la seva teulada o dotar-lo d’altres usos.

 

Pensem que és hora de posar-nos a treballar i que l’escola, els nostres nens i nenes, i el barri en general, tregui profit d’aquest espai.

 

Hem recopilat diferents documents i tenim propostes molt engrescadores. Per això, i perquè sabem que a l’escola hi ha mares i pares amb moltíssima empenta -alguns amb coneixements d’arquitectura, altres de medi ambient, molts en l’àmbit social, administratiu… o senzillament,  amb ganes de tirar endavant aquesta gran iniciativa.

 

Vol saber més? Escriu-nos a comunicacio@afalallacuna.cat

Escoles lliures
de violències


GT_esc_lliures_violencia

L’objectiu general del Grup de Treball és col·laborar amb la comunitat educativa en la creació d’una escola lliure de violències.

 

Els objectius específics:

  • Acompanyar les famílies que ho necessitin (col·laborar amb la comunitat educativa)
  • Visibilitzar (canals i informació) i sensibilitzar sobre la violència a les escoles
  • Vetllar perquè s’activin els protocols contra la violència i l’assetjament a l’escola. Col·laboració en la gestió de la convivència al centre…

 

Si vols participar contacta’ns per correu electrònic: gtviolencia@afalallacuna.cat

Reforma horària


GT_reforma_horaria

Un grup de famílies on es vol debatre sobre la jornada escolar. Aquest és un tema del qual fa anys que se’n parla, sobretot des que el 2012 el Departament d’Ensenyament de la Generalitat va implementar la jornada intensiva a secundària.

 

La intenció del grup és debatre el tema des de les diferents perspectives, convidar persones expertes que ens puguin assessorar i extreure conclusions de primera mà.

 

Si hi esteu interessats a formar-hi part, podeu enviar un mail a benvinguda@afalallacuna.cat

Casal d’estiu


GT_casal_estiu

Ens encarreguem del Casal d’estiu de l’escola. Parlem amb diferents proveïdors i mirem de trobar la millor opció que s’adeqüi a les necessitats de les famílies i segueixi la línia de l’escola.

 

Si vols formar part del grup i ajudar-nos posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica: casalestiu@afalallacuna.cat