1r Concurs virtual de disfresses de La Llacuna

1r Concurs virtual de disfresses de La Llacuna

Tot i la situació sanitària que estem vivint, la comissió de Festes no vol deixar de celebrar el Carnaval amb totes les famílies de l’escola. És per això, que durant la setmana del 8 al 14 de febrer es celebrarà el Primer concurs virtual de disfresses de la Llacuna.

Podeu participar en quatre categories:

  • Petits: P3, P4 i P5
  • Mitjans: 1r, 2n i 3r
  • Grans: 4rt, 5è i 6è
  • Grups

Per participar heu de pujar una fotografia, indicant el curs del llacuinaire protagonista, al fil del post que publicarem a Facebook o si ho preferiu, podeu pujar-la a Instagram amb l’etiqueta #CarnavalLaLlacuna2021.

Excepcionalment, si algú no té xarxa social però vol participar pot enviar la fotografia per mail a la comissió de Festes (festes@afalallacuna.cat) i donar-nos el consentiment per publicar-la a Facebook.

Un jurat avaluarà l’originalitat i que les disfresses estiguin fetes a ma, amb els materials i tècniques que preferiu. Quan pugeu la foto podeu explicar com les heu fet per poder fer millor la valoració.

Els guanyadors s’anunciaran el 22 de febrer i el premi consistirà en un val de 25€ per bescanviar a una llibreria del barri.

En breu publicarem les bases completes i us en donarem més detalls. De moment aneu pensant com fer-vos una disfressa ben original!