Activitats extraescolars

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”5678″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Les activitats extraescolars a l’Escola La Llacuna del Poblenou es porten a terme fora de l’horari lectiu i amb l’objectiu de complementar la formació, sempre seguint la línia pedagògica de l’Escola. Contribueixen a despertar inquietuds, millorar els coneixements en diferents àrees, fomentar la creativitat, reforçar valors i afavorir la cohesió social en un ambient més distès, sense oblidar la seva qualitat formativa.
En el següent enllaç podeu trobar el dossier d’activitats extraescolars, que té com a finalitat donar a conèixer totes les activitats que es realitzaran dins de l’horari d’extraescolars de dilluns a divendres, tant per a l’alumnat com per a pares/mares. Us recomanem que us el llegiu bé abans de fer la inscripció.
Dossier d’activitats extraescolars – Curs 2020-21
Dossier d’activitats de música de l’EMAC – Curs 2022-21
Les inscripcions de les activitats extraescolars pel curs 2020-21, incloses les de música (EMAC), es faran de manera telemàtica aquí.
En el cas que no tingueu possibilitat de fer la inscripció telemàtica, podreu venir al despatx de l’AFA per fer vosaltres mateixos la inscripció en un ordinador cedit per l’AFA/escola.
Esperem que les activitats proposades siguin del vostre interès i us animem a participar conjuntament en la construcció d’una escola activa fora de l’horari lectiu!