Afectacions a les activitats extraescolars els dies 12 i 18 de març

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”7647″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text]El dijous 12 de març i el dimecres 18 de març l’escola farà les portes obertes per a les noves famílies que es volen matricular a P3 pel curs 2020-2021.
Us informem que en aquestes dues tardes NO es faran les extraescolars que tenen lloc dins de l’escola. Això afecta:
Dijous 12
Bàsquet 1r, 3r i 5è. Creativitat infantil, Escacs, Còmic i Dansa.
Dimecres 18
Bàsquet 2n, 4t i 6è. Zumba, Hip-Hop i Escacs.
Fa dos anys que la comissió d’extraescolars i la direcció del centre vam acordar no fer activitats extraescolars dins de l’escola aquelles tardes per tal de facilitar la circulació de famílies dins de l’edifici i sobretot facilitar la feina que han preparat les nenes i els nens de 6è.
Des de la comissió d’extraescolars us volem recordar que la suspensió d’activitats és una possibilitat que és va comunicar abans de la inscripció dins dels dossier.

Els dies que hi hagi activitats de l’Escola i/o de l’AFA que puguin afectar el funcionament de les activitats extraescolars, aquestes hauran d’assumir la possibilitat de que no es pugui realitzar l’activitat extraescolar. En cap cas es retornarà l’import corresponent a aquest dia.

Disculpeu les molèsties ocasionades.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

També us pot interessar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]