Ajuts per a alumnat amb necessitat específica i ajuts de menjador

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing][vcex_heading text=”Ajuts per a alumnat amb necessitat específica i ajuts de menjador” color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing][vc_single_image image=”6306″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Benvolgudes famílies,
Esperem que hagueu aprofitat les vacances al màxim i que l’estiu us hagi brindat l’oportunitat de gaudir de bons moments amb els vostres nens i nenes. Nosaltres ja tornem a ser aquí, amb les piles carregades per encarar aquest nou curs. Ben aviat us anirem posant al dia d’algunes coses relatives als tràmits habituals d’aquestes dates (extraescolars, menjador, etc) i d’alguna activitat que tenim ja programada, però ara toca informar-vos de dues convocatòries d’ajuts que -si ho necessiteu- podeu demanar aquest mes de setembre: els ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu i els ajuts de menjador escolar.[/vc_column_text][vc_column_text font_size=”15″][/vc_column_text][vcex_heading text=”Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu
” color=”#838383″ font_size=”18″ font_weight=”semibold”][vcex_spacing][vc_column_text 0=””]Es tracta d’ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu, i que inclouen les dues modalitats següents:

  • Ajuts i subsidis per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu derivada de discapacitat o trastorn greu de conducta.
  • Ajuts per a programes complementaris a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu associada a altes capacitats.

Podeu trobar tota la informació relativa a aquest ajut, i com sol·licitar-lo, en aquest enllaç. Es poden sol·licitar fins el 28 de setembre.
 [/vc_column_text][vcex_heading text=”Ajuts de menjador escolar” color=”#838383″ font_size=”18″ font_weight=”semibold”][/vc_column][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]L’alumnat de P-3 a 4t d’ESO escolaritzat en centres públics i concertats de famílies amb ingressos baixos pot sol·licitar l’ajut individual de menjador a través del seu centre educatiu. A la ciutat de Barcelona aquests ajuts són gestionats pel Consorci d’Educació de Barcelona, mitjançant convocatòria pública.
Les sol·licituds i la documentació s’han de presentar al centre educatiu on l’alumne/a estigui matriculat per al curs 2017-2018 mitjançant els impresos normalitzats que es trobaran al mateix centre, al web del Consorci d’Educació de Barcelona (www.edubcn.cat) i a l’Oficina d’Atenció del Consorci d’Educació de Barcelona.
Podeu trobar tota la informació necessària en aquest enllaç a la pàgina del Consorci. El termini per a la sol·licitud de l’ajut acaba el 15 de setembre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]