Apropa't a la comissió de Diàlegs

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8300″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]

Hola, famílies!!

Com molts de vosaltres sabeu, d’un temps cap aquí algunes membres de la comissió han passat a ocupar altres càrrecs dintre d’AFA. Han estat persones clau dintre la comissió de Diàlegs, i seguim col·laborant juntes però tenim clar que necessitem, que ens agradaria, formar un grup més gran, pensem que és bo que dintre del grup hi hagi diferents sensibilitats i maneres de veure i detectar les mancances a les que volem donar resposta.

Tenim la gran sort de tenir aquesta comissió que vetlla per garantir les mateixes oportunitats a tots els infants i minimitzar els malestars, tenir un espai per reflexionar, aprendre, i alhora buscar respostes a les inquietuds que van sorgint. Som un grup obert, amb ganes d’acollir gent nova, amb noves idees.

Dintre de la comissió hi ha diferents graus d’implicació i de tasques,  a vegades la implicació és tan senzilla com preparar la sala el dia que hi ha una xerrada concreta… Tot plegat depèn del temps i les ganes de cada una.

Si tens ganes de col·laborar, de dissenyar juntes estratègies per transformar la nostra petita comunitat, en definitiva, per millorar la nostra societat, apropa’t, t’estem esperant. Envia’ns un mail i si vols, inclou el teu telèfon… ràpidament et respondrem!!

Comissió de Diàlegs

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]