Apunta’t al grup d’acompanyament familiar 2021-2022

Reprenem les trobades del grup d’acompanyament familiar a la Llacuna en aquest nou curs. Actualment estan obertes les inscripcions i encara queden quatre places lliures. És per això que us animem a participar d’aquest espai íntim, segur i confidencial per poder compartir experiències que ens permetin ampliar la mirada i explorar altres maneres d’acompanyar les situacions que sorgeixen en el dia a dia relacionades amb la criança dels nostres fills i filles.

El grup es reuneix telemàticament un dimarts al mes, de 19 a 20.30 h, i compta amb la presència de l’Elisenda Roig, psicòloga especialitzada en pedagogia sistèmica, que coordina el grup i que està recolzant i guiant a les famílies en diferents temàtiques: les relacions, els límits, les intervencions i la resolució dels conflictes, els aprenentatges… tot depenent dels interessos del grup. La primera sessió d’aquest curs és el 26 d’octubre.

El preu és de 25 euros/trimestre pels socis de l’AFA i 50 euros/trimestre pels no socis.

Si esteu interessades en formar part d’aquest grup i/o voleu tenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu gaf@afalallacuna.cat.
 
Últim dia per fer la inscripció és el 15 d’octubre.