Aquest divendres, ens taquem pel càncer

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing][vc_single_image image=”7211″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text font_size=”-“]

XOCOLATADA SOLIDÀRIA A LA LLACUNA
Dia: Divendres, 16 de febrer
Hora: 16:30h.
Preu: Donació voluntària.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”20px”][vc_column_text font_size=”-“]El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL. Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tota Espanya i més de 200 a Catalunya. Aquest càncer és molt diferent del d’adults ja que no es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la malaltia encara no té cap solució.
Un nen necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, per això l’AFA de La Llacuna, amb la col.laboració de Ziga-Zaga, ens hem sumat a la iniciativa que ens ha fet arribar un grup d’associacions que treballa amb l’objectiu d’obtenir fons per al Laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació amb un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible. I són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al laboratori d’investigació.
L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s’ingressarà directament en un compte de titularitat d’aquest hospital. [/vc_column_text][vcex_spacing][vcex_heading text=”Vols participar en el concurs de les xocolatades més originals?”][vcex_spacing size=”10px”][vc_column_text font_size=”-“]Participa al sorteig de tres lots de xocolata Blanxart!
Cliqueu aquest link i envieu una fotografia divertida, juntament amb un breu text, explicant la vostra xocolatada particular.
Teniu temps fins al 28 de febrer de 2018.
Ànim! Les tres imatges més originals de la festa tindran premi.
Gràcies per participar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]