Ara, a la feina! Què puc fer per l'AFA?

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vc_single_image image=”8496″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text]Divendres passat vam fer festa, però ara toca treballar. Treballar per fer de l’escola un lloc encara millor. Treballar perquè totes les famílies tinguin els millors serveis. Treballar perquè la comunitat educativa, de la qual tots formem part, cada cop sigui més forta.
Per això, implica’t!
Quan entrem a l’escola ens preguntem: “Què en trec amb ser de l’AFA?”. Molta literatura hem escrit sobre el tema. Els més pragmàtics veuen el descompte en les activitats extraescolars. Els més idealistes veiem una manera de participar, construir i, perquè no, ensenyar valors als nostres fills.
Què us sembla si ara li donem la volta a la pregunta: “Què puc fer jo per l’AFA?”. Apunta’t a una comissió per donar un cop de mà, ja sigui en el dia a dia, puntualment o duent a terme un projecte. De què treballes? Que se’t dona bé fer? Què t’agradaria fer?… Per la nostra escola, què t’imagines? què trobes a faltar? què creus que es podria millorar? Si ho proposes, aquesta idea pot créixer i fer-se realitat. Si en lloc de proposar-ho es queda en el “corrillo” del parc, segur que no passa res.
A l’AFA de La Llacuna som 500 famílies. Això vol dir moltes idees i moltes mans. Tots volem i busquem el mateix: Fer de l’escola el millor lloc possible pels nostres fills i les nostres filles. Les famílies hem de col·laborar per crear les condicions perquè així sigui.
L’AFA som totes les families. Ens hi posem juntes?
Ompliu aquest formulari si voleu donar un cop de mà, per petit que sigui, i aconseguir una samarreta blava de l’AFA ;-)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][/vc_column][/vc_row]