Convocatòria a l’assemblea general extraordinària del 2 de novembre


 1. Des de la Junta de l’AFA de La Llacuna volem convocar-vos a la pròxima assemblea general extraordinària que se celebrarà el dijous 2 de novembre a les 17 h, en format presencial i virtual.

Feu clic aquí per sol.licitar acollida
Feu clic aquí per connectar-vos a la reunió

Recordeu de posar els cognoms de la família quan entreu a la sessió.

Ordre del dia

 1. Benvinguda – 5 min.
 2. Aprovació de l’acta de l’última assemblea. Podeu consultar-la clicant AQUÍ – 10 min.
 3. Establiment d’un sistema d’elecció per les candidatures a la Junta-  60 mins
 4. Temes varis – 20 mins

Podeu consultar les actes de les reunions de treball i de les assemblees clicant AQUÍ

DELEGACIÓ DE VOT
Si no podeu assistir a l’assemblea podeu delegar el vot en un altre associat. Per fer-ho heu d’omplir el següent document i fer-lo arribar a la junta per correu electrònic (junta@afalallacuna.cat) o presencialment el dia de l’assemblea.


PLANTILLA PER DEMANAR LA DELEGACIÓ DEL VOT

COM DELEGAR EL VOT

 • Descarregueu el document de delegació de vot.
 • Al punt 2 del document poseu el nom i el DNI d’una persona que participi presencialment a l’assemblea conforme li delegueu el vostre vot.
 • Signeu-lo.
 • Comuniqueu a la persona a qui heu delegat el vot per quin és el sentit del vostre vot. Ell/a ho comunicacrà a l’assemblea i votarà per vosaltres. Cal que porti el document físic signat.

 

 • Si voleu delegar el vot en una persona que assistirà telemàticament l’opció més indicada per fer-ho és enviant el document (fent-li foto, escanejant, pdf… com us vagi bé) al mail junta@afalallacuna.cat. Durant l’assemblea, la persona a qui heu delegat el vot ens comunicara el sentit del vostre vot.
 • Si no coneixeu a ningú que assisteixi a l’assemblea, però voleu delegar el vot,  posarem a la vostra disposició còpies en paper del document als bancs de davant de l’escola en horari d’entrada i sortida durant els dies anteriors a l’assemblea. En aquell moment podeu omplir-lo delegant el vostre vot en la secretària de l’AFA i comunicant el sentit del vostre vot.

Com sempre, convidem a tots i totes a participar, les vostres aportacions son molt valuoses.

Us hi esperem!