Avís sobre el cobrament de les activitats extraescolars

A partir d’aquest mes de novembre el rebut de les activitas extraescolars es cobrarà el dia 10 de cada mes
 
Per tant, aquest dimecres es passarà el rebut de les extraescolars del novembre. Prèviament rebreu un correu electrònic, des de la plataforma d’Ampasoft, amb el detall del cobrament. 
 
Per tal de no generar despeses innecessàries, és important evitar retornar el rebut. Les despeses bancàries de devolució de rebut les paga l’AFA, o sigui que les paguem entre totes les famílies amb la nostra quota. Com que creiem que això no és just, malauradament les haurem de repercutir a la família afectada. 
 
Si a una família li resulta impossible pagar el rebut és important que ho comuniqui abans del dia 5 del mes previ a la generació de la remesa enviant un correu electrònica a coordinadoraextraescolars@afalallacuna.cat per a intentar trobar una solució. 
 

També us pot interessar...

Últimes publicacions

Extraescolars: Altes i baixes pel segon trimestre

A continuació us informem de les dates per tal de cursar les baixes i les altes de les activitats extraescolars pel segon trimestre del curs: Del 10 al 15 de desembre:BAIXES 2n trimestre:A partir del divendres 10/12 a les 7h i fins al dimecres 15/12

Read More »

Taller presencial per guarnir l’escola al Nadal

Ja s’acosten les Festes de Nadal i la Comissió de Festes ja comença a escalfar motors amb el taller de decoració per guarnir l’entrada de l’escola. El dissabte, 11 de desembre, d’10 a 13 h, totes les famílies hi sou convidades a fer les manualitats que

Read More »