Bases del 1r Concurs virtual de disfresses de La Llacuna

Bases del 1r Concurs virtual de disfresses de La Llacuna

Dilluns comença el Carnaval a l’escola i enguany la Comissió de Festes ens proposa participar al 1r concurs virtual de disfresses de la Llacuna, en format virtual… com no!

La manera de participar és ben senzilla:
Els participants hauran de concursar amb una disfressa feta manualment, sense restriccions pel que fa a materials ni a les tècniques de confecció. Un cop feta la disfressa, el pare, mare, tutor o tutor legal, n’haurà de publicar una fotografia a Facebook o a Instagram des del seu perfil amb les condicions següents:

– A Facebook: Com a comentari del post publicat a la pàgina de l’AFA indicant el nom de la disfressa, el curs del participant i una breu descripció sobre el materials, la tècnica o algun aspecte rellevant que hi vulgueu destacar. ENLLAÇ DIRECTE AL POST DE FACEBOOK

– A Instagram: Publicant la fotografia al perfil personal amb l’etiqueta #CarnavalLaLlacuna2021, indicant el nom de la disfressa i el curs del participant.

Hi ha quatre premis – un per gategoria- de 25€ per gastar a La Petita

Podeu participar en quatre categories:

  • Petits: P3, P4 i P5
  • Mitjans: 1r, 2n i 3r
  • Grans: 4rt, 5è i 6è
  • Grups

Excepcionalment, si algú no té xarxa social però vol participar pot enviar la fotografia per mail a la comissió de Festes (festes@afalallacuna.cat) i donar-nos el consentiment per publicar-la a Facebook.

Un jurat avaluarà l’originalitat i que les disfresses estiguin fetes a ma, amb els materials i tècniques que preferiu. Quan pugeu la foto podeu explicar com les heu fet per poder fer millor la valoració.

Els guanyadors s’anunciaran el 22 de febrer i el premi consistirà en un val de 25€ per bescanviar a una llibreria del barri.

La participació el Concurs implica l’acceptació de les seves bases.

Consulta aquí les Bases del Concurs