Ja tenim aquí el curs 2021-2022

Ja tenim aquí el curs 2021 – 2022


Days Hours Minutes Seconds

Benvolgudes famílies,

Abans de tot, desitjar-vos que l’estiu hagi anat molt bé i que les vacances hagin estat positives dins de la situació sanitària que encara estem passant. 

A l’AFA de La Llacuna ja fa dies que estem treballant per donar la benvinguda al nou curs escolar 2021-2022. Setembre és sinònim de tornar i nosaltres ho fem amb la mateixa il·lusió de sempre i amb nous reptes per tirar endavant.

Durant aquest dies anireu rebent informació a través d’aquest canal. També us enviarem la newsletter setmanal cada dilluns amb les informacions més rellevants. Si encara no la rebeu us hi podeu subscriure CLICANT AQUÍ 

Us volem convidar a sumar amb nosaltres, perquè sumar multiplica i necessitem totes les mans disponibles per fer de la Llacuna, juntament amb l’escola, el professorat i la resta de la comunitat educativa, un espai per créixer, conviure i aprendre.

Bé sigui a una comissió o a un grup de treball, de manera puntual o de manera continuada, des de la cooperació i la responsabilitat, fem l’AFA, fem La Llacuna!


benvinguda@afalallacuna.cat