Bon estiu!

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vcex_heading text=”Bon estiu!” color=”#838383″ font_size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6273″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Nervis, plors, alegria… l’últim dia de classe és tot un conjunt d’emocions. Avui les escoles de tot arreu acaben el curs i tanquen fins al proper setembre. Ja està tot recollit i avui no es fa classe. Els alumnes viuen el dia d’avui com un final d’etapa. Tots estan preparats per l’estiu i per gaudir d’una manera o altra del seu temps lliure. Els infants tenen per davant tres mesos de descans fins l’inici del nou curs escolar.
Nosaltres, abans de estirar-nos a l’hamaca, sota les palmeres caribenyes del Poblenou, ens prendrem uns minuts per mirar enrere i fer un breu balanç.
Enguany ha estat un curs especial per l’AFA de La Llacuna. Hem compartit camí amb el que primer van ser dos bolets, després va ser  “La Llacuna 2” o “La Nova Llacuna” i finalment serà una escola: La Flor de Maig. Junts hem crescut, après i lluitat colze amb colze.
També hi ha hagut canvis a la junta directiva: nou president, l’Isart (P3 – La Llacuna) i nova secretària, la Paloma (P3 – Flor de Maig)… Per cert, busquem secretari/secretària pel curs vinent, ja que la Paloma formarà part de la junta directiva de l’AFA de La Flor de Maig i ens deixa.
El dia a dia, com sempre, ha estat carregat d’activitats, conferències, reivindicacions, celebracions, activitats en família i gestió, molta gestió: de mails, de les peticions de les famílies, fent el seguiment de les activitats extraescolars i de l’espai de migdia, assistint a reunions de coordinació amb la junta de l’escola, reunions del Consell Escolar o de la Plataforma per l’Educació. Ens han donat una subvenció per la Festa de Les Cultures i un premi FAPAC pel projecte que la comissió de menjador té, juntament amb l’escola i Ziga-Zaga, pel no malbaratament dels aliments. I hem acabat el curs amb una nova identitat gràfica que poc a poc anireu descobrint al web, que també és nou, a la newsletter, als cartells, a les samarretes…
També ens han passat coses tan emocionants com imprevistes. La campanya de recollida de material per a una ONG de Belgrad (Sèrbia) que treballa en l’acollida de refugiats ha estat un d’elles. Un dels pares del centre, Pere Tafalla, es va posar en contacte amb l’AFA per explicar-nos la seva idea. Ens vam mobilitzar i finalment va emprendre el viatge fins allà amb la seva furgoneta carregada fins a dalt de roba d’abric, productes d’higiene i material escolar. Una aventura que ens va enriquir a tots.
Abans d’acomiadar-nos del tot, volem animar-vos a formar part d’aquest grup de pares i mares que estem “malalts” d’AFA: implicats, creatius, sempre a punt per l’acció i disposats a invertir el nostre temps per a que totes les famílies gaudeixin de l’escola més enllà de les hores lectives. Si voleu formar part d’aquest grup selecte, estarem encantats.
Hem fet molta feina i en queda molta més per fer; però ara sí, toca descansar i agafar un bon lloc just on trenquen les onades. Bon estiu a tothom![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]