CASAL I COLÒNIES D’ESTIU 2022

Descarrega’t els dossiers informatius
CASAL D’ESTIU

+ Dossier de Presentació


+ Què hem de portar cada dia?COLÒNIES D’ESTIU

+ Dossier informatiu de les Colònies d’Estiu
Desamiantat Edifici històric
Us informem que la previsió de retirada de la coberta amb fibrociment es preveu a partir de la setmana del 18 de juliol. És per això que l’AFA i Fundesplai han decidit trasalladar el casal a l’Escola Sant Martí. Així que els infants que facin casal aquelles 2 últimes setmanes el faran allà.CALENDARI D’OBRES

En aquest enllaç trobareu més informació del calendari d’actuacions que es faran durant l’estiu.

Arriba l’estiu, temps de vacances i d’esbarjo. L’AFA La Llacuna i Fundesplai ens hem proposat que els infants gaudeixin aquests dies d’una manera ben diferent i sobretot que s’ho passin molt i molt bé.

 

El projecte d’aquest any vol generar un vincle positiu entre infants i adolescents amb la natura, descobrir l’impacte ambiental del sistema alimentari, a ser conscients que som el que mengem i conèixer la biodiversitat i la mar, per tal de comprometre’ns amb una societat més respectuosa.

 

Sota el lema “1 estiu x transformar el planeta” els infants esdevindran activistes per la biodiversitat, la sostenibilitat i els ODS a través d’aventures, activitats, jocs, Aprenentatge i Servei (ApS), ciència ciutadana i molt més.

 

A través del quatre elements de la matèria: AIGUA, TERRA, FOC i AIRE, descobrirem els reptes que tenim per transformar el nostre planeta i aconseguir que els humans puguem viure en equilibri amb altres formes de vida sota un desenvolupament sostenible.

 

CASAL

Horaris i preus

Les famílies interessades poden triar les dates i les franges horàries que millor s’adaptin a les seves necessitats.

 

Tindrem 5 setmanes de casal del 27 de juny al 29 de juliol.

 

Els preus per setmana dels serveis són:

  • Acollida (de 8h a 9h): 15,50€ (setmana sencera)
  • Casal matí (de 9h a 13h – inclou un dia sencer d’excursió): 68,50€
  • Mitja jornada (de 9h a 15h – inclou dinar): 114,00€
  • Tot el dia (de 9h a 16.30h – inclou dinar): 130,50€
  • Descompte del 3% pel 2n infant inscrit al casal.

Inscripcions

Les inscripcions comencen el proper dissabte 23 d’abril, a través del web de Fundesplai.

COLÒNIES

Colònies de San Joan CANCEL·LADES!

Tal i com a molts de vosaltres us va explicar Fundesplai, malauradament, s’han vist obligats a cancel·lar les colònies previstes del 23 al 25 de juny a La Rectoria de La Selva per falta d’inscripcions.

Noves dates de l’11 al 15 de juliol

Després d’analitzar les possibles causes i d’haver escoltat els vostres comentaris, us volem proposar una nova tanda de colònies en combinació amb els infants de l’escola Sant Martí.

En cas que les inscripcions actuals no variin la majoria d’inscrits/es de P5 a 2n serien de l’escola la Llacuna, i dels infants de 3er a 6è, de l’escola Sant Martí (tot i que si entren noves inscripcions per part d’ambdues escoles això podria variar, passant a barrejar-se els infants i agrupant-los per cicles o per grups d’edat).

de P5 a 2n i de 3r a 6è

DATES: l’11 i el 15 de juliol a La Traüna.

LLOC:  Parc Natural del Montseny.

+ enllaç casa Colònies

INSCRIPCIÓ:

Aquí us deixem l’enllaç per poder formalitzar la inscripció.

Ajuts econòmics

Les famílies interessades en demanar un ajut econòmic trobaran tota la informació al respecte i les dates clau al web del programa de vacances d’estiu 2022 de l’Ajuntament de Barcelona.

El termini per demanar l’ajut serà del dissabte, 23 d’abril, al divendres, 23 de maig.

L’accés als trams d’ajuts econòmics (del 90%, 60% o 30%) anirà en funció de la renda personal anual de la família (casella 500 de la renda del 2020), segons el nivell de renda del quadre següent:

  • De 0 a 7.000 €: 90%
  • De 7.000,01 a 9.000 €: 60%
  • De 9.000,01 a 10.000 €: 30%

Per calcular en cada cas aquesta renda, s’han de dividir els ingressos anuals declarats entre el nombre total de membres de la unitat familiar, tot tenint en compte que els sol·licitants que formin part d’una família monoparental i/o convisqui amb un membre amb discapacitat igual o superior al 33% compten com a dues persones.

Recordeu també que primer haureu de fer la inscripció al casal a través de la pàgina web de Fundesplai i després demanar la beca. Només es becarà un màxim de 10 dies del casal d’estiu (2 setmanes) per infant.

CODI ACTIVITAT CASAL: 100133CAS01

 

CODI ACTIVITAT COLÒNIES:

P3-2n> 100133COL08

3r-6è> 100133COL09

setembre: 100133COL10

 

+Info: https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families

Ajuts per infants amb NEE

Per poder demanar vetllador s’haurà de fer la inscripció i marcar-ho al formulari. Fundesplai es posarà en contacte amb la família per demanar les dades i així poder fer el tràmit.

  • Període per tramitar l’ajuda: entre el 27 d’abril i el 27 de maig
  • L’atorgament de la beca és màxim de 4 torns.

Beques Fundesplai

Fundesplai també ofereix beques complint uns requisits concrets. Si en volem sol·licitar una, a l’hora de fer la inscripció al casal haurem de marcar que volem “beca de Fundesplai”.

Des de l’oficina tècnica es posaran en contacte amb nosaltres, ens indicaran les possibilitats que tenim i que necessitem per demanar-la.

Podem demanar aquesta beca i la de l’Ajuntament, sempre i quan les setmanes que sol·licitem siguin diferents. Per exemple, si demano beca a l’Ajuntament per la setmana 1 i 2, a Fundesplai puc demanar per la 3.

El telèfon i mail per suport a les inscripcions a la web de Fundesplai és:
Tel. 934747434
nbarrero@fundesplai.org
en horari d’oficina de dilluns a dijous, i divendres al matí