Comencen les inscripcions per la 10ª edició de La Festa de les Cultures

[vc_row][vc_column 0=””][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”7230″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]La Festa de les Cultures, que enguany celebra els 10 anys, és la festa on les famílies de l’escola mostren els seus orígens a través de la música, la gastronomia, les danses, les tradicions…
A l’escola, com al nostre barri, hi conviuen desenes de cultures diferents. Aquesta diversitat és una riquesa per a tothom i s’ha de compartir amb els nostres fills i filles i amb la resta de la comunitat.
El principal objectiu de la Festa és fomentar i posar en valor la diversitat cultural, però també facilitar que les nostres famílies es coneguin, participin, s’impliquin i així poder enfortir l’entitat i la comunitat.
La Festa s’organitza amb la participació directa de les famílies que representen una cultura. Aquestes elaboren els seus continguts i els mostren a la resta de famílies, amb el suport econòmic i logístic de l’AFA i de l’escola. Cada cultura disposa d’una taula on poder presentar els seus continguts. També pot actuar a l’escenari principal, per on van passant les diferents cultures per fer alguna actuació musical.
Cada any hi ha una temàtica central per totes les cultures. El joc serà el nexe de l’edició d’enguany. A banda de l’activitat que faci cada cultura, a la seva taula també es preparà un joc pels infants. Així, les famílies que el resolguin rebran el corresponent segell al Passaport.
L’any passat es van mostrar 15 cultures: Catalunya, Holanda, Suècia, Regne Unit, Illes Canàries, Mèxic, Brasil, País Basc, Alemanya, Estats Units, Itàlia, Argentina, Marroc, Galícia i Cuba.
La festa es pot fer gràcies a molts col·laboradors i voluntaris que treballen per fer d’aquesta festa un espai més de cultura i civisme per la nostra comunitat de famílies i pel barri.
Si vols participar, ja sigui preparant els continguts o activitats de la teva cultura, ja sigui col·laborant amb alguna de les altres cultures, o en la organització i logística de la festa, no dubtis a enviar-nos un mail a festadelescultures@afalallacuna.cat
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]