La comissió de mobilitat busca voluntaris pel "Projecte Semàfors"

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8633″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]Us volem presentar una nova iniciativa que té com a objectiu oferir un servei a les famílies i augmentar la seguretat dels nostres infants en els horaris més conflictius d’entrada i de sortida de l’escola. Cada dia estarem, amb una armilla groga i un senyal de trànsit, als dos semàfors situats al xamfrà de l’escola indicant als vehicles que hi ha infants creuant el carrer.
BUSQUEM VOLUNTARIS
Els horaris son de 08:50 a 09:10h i de 16:30 a 16:45h
Totes les persones interessades a participar-hi podeu omplir aquest formulari:
https://forms.gle/auKhVLt6ovLwiLrd8

Seguidament, rebreu una invitació de la comissió per a poder accedir a un Google Calendar, on podreu veure els dies disponibles per participar en aquesta iniciativa. 
Accions com aquesta reforcen el treball de totes les famílies en referència a la mobilitat. Per habitar el món és important observar amb atenció allò que ens envolta. Per tant, hem d’afavorir que els infants puguin observar, amb ajuda dels adults, els diferents senyals per tal d’alertar i prevenir situacions de perill.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]