Concentració el 12 de juny en defensa de l’escola pública al Poblenou

El passat divendres la Comissió d’Educació Pública va repartir entre els infants de P3 i P4 les samarretes reivindicatives SOS Educació que degut a la pandèmia encara no s’havien pogut entregar.

El curs vinent repartirem de nou les de mitjans i grans per tal que tothom en tingui la seva i poder així recuperar els dimecres grocs per reclamar un ensenyament públic de qualitat i amb recursos suficients.

Com la lluita es guanya pas a pas, aquest any no volíem deixar l’oportunitat de reivindicar amb La Plataforma per l’Educació Pública del Poblenou les mancances que tenen els nostres centres i reclamar a l’administració que la Covid-19 no sigui l’excusa per justificar la mala planificació, el copagament de les famílies o la manca de recursos per una educació pública inclusiva de qualitat.

És per això que La Plataforma us mobilitza i us convida  participar a la concentració que tindrà lloc el dissabte, dia 12 de juny, davant de Can Saladrigas, a les 11 h. Allà es llegirà el manifest. També hi actuaran les colles de tabalers de les escoles i instituts del barri per tal de que la nostra veu se senti encara més forta.