Concert de les Corals escolars i del Combo Llacuna

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”6603″][vcex_spacing size=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]L’Estudi de Música Àngels Casas (EMAC), que duu a terme les extraescolars de música a l’escola, ha organitzat pel proper dia 9 de febrer un concert de les corals escolars i del combo Llacuna. Es tracta d’un dels dos concerts anuals que sol organitzar l’EMAC, en el qual La Llacuna participarà per segona vegada, després que el curs passat es van posar en marxa diversos grups d’extraescolars de coral a l’escola.

El concert és una oportunitat per a que l’alumnat pugui presentar en públic el repertori que han estat treballant a les classes, i de fer-ho conjuntament amb nens i nenes d’altres escoles del barri convidades a l’esdeveniment. D’aquesta manera es fomenta el coneixement entre els infants de les diferents escoles, a la vegada que comparteixen un moment musical entre ells i amb les seves famílies.
Així que ja ho sabeu, feu un forat a l’agenda per venir el proper dissabte 09 de febrer, a les 17.30h, a l’escola. Però atenció perquè els nens i nenes participants estan convocats a les 16.00h per assajar una mica abans del concert. Les famílies podran accedir a l’escola a partir de les 17.00h.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Detalls

Data:
 Dissabte, 09 de febrer de 2019

Lloc:
 CEIP La Llacuna (C/ Pallars 207, Barcelona)
Horari establert:
16h Arribada membres COMBO
16:30h prova de so del COMBO
16:45h Arribada membres de les Corals
17h Assaig Corals
17:30h Concert COMBO i Corals

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]