Concert de corals escolars curs 2019-2020

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_single_image image=”6846″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_spacing][vc_column_text font_size=”-“]

Dissabte 15 de febrer, a les 16.30h
Lloc: CC Can Felipa (C/ Pallars, 277)
Obert a totes les famílies de l’escola

L’Estudi de Música Àngels Casas (EMAC), que duu a terme les extraescolars de música a l’escola, ha organitzat el segon concert de corals de les escoles del barri. Aquest any La Llacuna participa per tercera vegada, després que es posessin en marxa diversos grups d’extraescolars de coral a l’escola.

El concert és una oportunitat per a que els alumnes puguin presentar en públic el repertori que han estat treballant a les classes, i de fer-ho conjuntament amb nens i nenes d’altres escoles del barri. D’aquesta manera es fomenta el coneixement entre els infants de les diferents escoles, a la vegada que comparteixen un moment musical entre ells i amb les seves famílies.
Així que ja ho sabeu, feu un forat a l’agenda per venir el dissabte, 15 de febrer, a les 16:30h, al Centre Cívic Can Felipa. Però atenció perquè els nens i nenes hauran de ser a lloc a les 15:30h per assajar una mica abans del concert. Cal que l’alumnat vagi vestit de color blanc a la part de dalt i pantaló o faldilla blau marí a la part de baix.

[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][/vc_row]