Conclusions de la xerrada sobre l'ús i l'abús dels videojocs

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8076″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]El dia 19 de febrer va tenir lloc la xerrada “Ús i abús de videojocs”. Aquesta xerrada la vam organitzar després de detectar la inquietud i la preocupació per l’ús que fan els nostres infants dels videojocs. Gràcies a tots els que ens feu saber allò que us neguiteja per tal que puguem trobar espais de coneixement i reflexió, espais on podem compartir experiències.
La xerrada va ser tot un èxit. Ens van donar molta informació i ens van plantejar algunes preguntes obertes que cada família s’hauria de qüestionar alhora d’afrontar l’accés cada cop més imminent dels nostres fills a les noves tecnologies, en concret als videojocs, ja que cada família és única i té una escala de valors diferent.
Com moltes vegades passa, quan més en sabem, més ens n’adonem del que encara ens manca per aprendre, i en acabar la xerrada vam descobrir la mancança que tenim molts pares i mares sobre coneixements tecnològics, a veure si des de la comissió de diàlegs, en algun moment podem donar-hi resposta.
Algunes de les famílies que vau ser presents ens heu demanat el power point que se’ns va passar durant la xerrada. Per a vosaltres i per les famílies que no vareu poder venir, aquí el teniu.
POWER POINT ÚS I ABÚS DELS VIDEOJOCS[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]