Convocatòria de vaga els dies 25 i 26 de gener

L’escola ens ha informat que aquesta setmana hi ha convocades dues jornades de vaga: dimecres 25 i dijous 26 de gener. Com ja sabeu els treballadors i treballadores tenen dret a adherir-se a la convocatòria fins al mateix dia i no estan obligats a comunicar-ho abans. Per això, ens  informen que la jornada escolar no es desenvoluparà de manera habitual.

Des de l’escola es garantiran els serveis mínims que ha establert el Departament d’Empresa i Treball.

Acollida, espai migdia (menjador) i extraescolars

Tant el servei d’acollida com el servei de menjador de l’Espai Migdia es farà amb una cobertura del 50% del personal habitual, tal i com indica el Decret de vaga.

Preguem a les famílies usuàries que demà no hagin de fer servir aquests serveis que ho comuniquin, sobre tot si no fareu servir el servei de menjador, per tal d’evitar el malbaratament alimentari.

▪Enviant un WhatsApp al 656826711 abans de les 9.30 h.
▪Enviant un mail a menjadorlallacuna@gmail.com abans de les 9.30 h.
▪Enviant un mail a acollidalallacuna@gmail.com

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Les activitats extraescolars del 25 i 26 de gener no es veuran afectades per la vaga convocada pel sector d’educació. Per als infants que vinguin a l’escola, les activitats i horaris es desenvoluparan com una jornada normal, sense cap canvi.

🕐 Per les activitats de migdia, els infants que no hagin anat a l’escola, hauran d’arribar a les 12.30 h i s’hauran de quedar a dinar. En el cas que a la tarda no es quedin a l’escola ens n’haureu d’informar per tal que la coordinadora d’extraescolars, us esperi amb l’infant a les 15 h.

🕓 Per les activitats de la tarda, els infants que no hagin anat a l’escola hauran d’arribar a les 16.25 h i entraran per la porta corredissa.

Excepcionalment en el cas de NATACIÓ, els infants que no hagin anat a l’escola hauran d’anar directament a Can Felipa a les 16.30 h a la porta principal, on es reuniran amb els alumnes que van desde l’escola amb les monitores. Per agilitzar, us demanem que vagin amb el banyador posat de casa. Arribeu amb la màxima puntualitat per poder ser àgils i eficients en el desenvolupament de les extraescolars.

També us demanem que en cas que el vostre infant no assisteixi a les activitats extraescolars de dimecres 25 o dijous 26 de gener, ens aviseu a coordinadoraextraescolars@afalallacuna.cat per tenir-ho en compte i avisar als professors.