Convocatòria de vaga: Serveis d’acollida, menjador i extraescolars

Tal i com ens ha informat l’escola, us recordem que les organitzacions sindicals  IAC, I-CSC, CGT, CNT, CO.BAS i SO han comunicat una jornada de vaga adreçat a tot el personal de les administracions i empreses públiques catalanes per al dia 30 de novembre de 2021. També el sindicat COS ha convocat una vaga pel mateix dia i jornada per als treballadors i treballadores dependents del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

A més a més el sindicat CGT ha comunicat una convocatòria de vaga al sector públic d’ensenyament per als dies 1 i 2 de desembre de 2021 que afecta a tots els empleats i empleades dels centres educatius dependents del Departament d’Educació.

Us recordem que els treballadors i treballadores tenen dret a adherir-se a la convocatòria fins el mateix dia i no estan obligats a comunicar-ho abans.

Com hem fet sempre quan tinguem més informació us la farem arribar al WhatsApp de classe.

ORDRE EMT/ /2021, de 26 de novembre, per la qual es garanteixen els serveis essencials que s’han de prestar a la Comunitat Autònoma de Catalunya 


La situació de vaga anunciada pels sindicats indicats al començament d’aquesta Ordre, que està prevista per al dia 30 de novembre de 2021 i, en el cas de l’ensenyament públic, també per als dies 1 i 2 de desembre de 2021, en els termes que es formulen en les diferents convocatòries i que afecta tots els treballadors i treballadores del sector públic de la Comunitat Autònoma de Catalunya, s’entén condicionada al manteniment dels serveis essencials que en el cas de l’ensenyament son:

“1.10.- Centres docents públics no universitaris i llars d’infants, tant per al dia 30 de novembre de 2021 com per al dies 1 i 2 de desembre de 2021: -> Una persona de l’equip directiu per centre de treball, entenent-se com a tal la persona titular de la direcció, del cap d’estudis, de la secretaria o de la coordinació pedagògica del centre.   A més del personal esmentat: -> Per a l’ensenyament infantil i primària (de 3 a 12 anys): dos docents per cada 4 unitats. -> Per a l’ensenyament secundari (de 12 a 16 anys): dos docents per cada 6 unitats. -> Per a l’educació especial (de 3 a 16 anys): 50% de les plantilles dels centres. -> Per a les llars d’infants: 50% de les plantilles. -> Per garantir la seguretat en l’horari de menjador i activitats complementàries: 50% de les plantilles”   Podeu consultar aquí la ORTDRE EMT per la qual es garanteixen els serveis essencials que s’han de prestar a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Serveis d’acollida, Espai Migdia i extraescolars

📣 AVÍS SERVEI D’ACOLLIDA 

Preguem a les famílies usuàries que no l’hagin de fer servir durant els dies convocats que ho comuniquin enviant un mail a acollidalallacuna@gmail.com

📣 AVÍS MENJADOR i ESPAI MIGDIA 

Per tal de fer una millor previsió i evitar el malbaratament de menjar, preguem a les famílies usuàries que no hagin de fer servir el servei que avisin per una de les vies habituals:

▪Enviant un WhatsApp al 656826711 abans de les 9.30 h del dimarts 30 de novembre.

▪Enviant un mail a menjadorlallacuna@gmail.com abans de les 9.30 h del dimarts 30 de novembre.

📣 AVÍS ACTIVITATS EXTRARSCOLARS

Per als infants que vinguin a l’escola, les activitats i horaris es desenvoluparan com una jornada normal, sense cap canvi.

🕐 Pel que fa a les activitats de migdia, els infants que no hagin anat a l’escola, hauran d’arribar a les 12.30 h i s’hauran de quedar a dinar. En cas que, a la tarda, no es quedin a l’escola ens n’haureu d’informar per tal que la coordinadora d’extraescolars, la Glòria Llopis, us esperi amb l’infant a les 15 h.

🕓 Pel que fa a les activitats de la tarda, els infants que no hagin anat a l’escola hauran d’arribar a les 16.15h i entraran per la porta corredissa.

Us demanem, si us plau, màxima puntualitat per poder ser àgils i eficients en el desenvolupament de les extraescolars.

També us pot interessar…

Últimes publicacions