Convocatoria Assemblea General 23 Novembre 2017

[vc_row][vc_column][vcex_spacing][vc_single_image image=”6749″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Benvolgudes famílies,
Des de la Junta de l’AFA de La Llacuna volem convocar-vos a la propera Assemblea General que se celebrarà el proper dijous 23 de novembre, a les 18h, a l’escola.
D’acord amb els nostres estatuts, la Junta Directiva pot ser renovada cada any, i qualsevol sòcia o soci pot presentar la seva candidatura individual o col·lectiva per optar a la presidència, vicepresidència, secretaria o tresoreria.
Ordre del dia

  1. Benvinguda. Presentació i explicació del funcionament de l’Assemblea
  2. Valoració de l’activitat de cada comissió durant el curs anterior
  3. Aprovació de l’acta de l’anterior Assemblea General (descarregueu aquí l’acta)
  4. Presentació i aprovació de l’estat de comptes de l’exercici 2016-2017
  5. Presentació i aprovació del pressupost 2017-2018
  6. Presentació de candidatures i votació, si s’escau
  7. Presentació del pla de treball 2017-2018
  8. Torn de preguntes

Que és l’Assemblea General de l’AFA i per què hi hauria d’assistir?
● L’Assemblea és l’espai en el qual les famílies sòcies de l’AFA poden valorar la feina feta, decidir sobre el futur de l’AFA i votar les candidatures presentades a la Junta Directiva.
Qui hi pot assistir i com?
● Totes les famílies que tinguin fills i filles matriculades a l’escola podran assistir aquest 23 de novembre, tot i que només els socis i sòcies de l’Associació tindran dret a vot.
● Les famílies que hi vingueu empleneu preferiblement el formulari en línia (fent clic aquí) així podrem tenir una previsió de l’assistència, tot i que també podeu assistir directament el dia 23 de novembre al menjador de l’escola.
Hi haurà acollida?
● Si, al mateix formulari d’inscripció podreu sol·licitar l’acollida.
Qui pot presentar candidatures i com ho ha de fer?
● Totes les sòcies i socis de l’AFA
● La presentació de candidatures s’iniciarà quan rebeu aquesta convocatòria i finalitzarà a les 24 h del dia 16 de novembre .
● Heu de fer arribar un correu-e a comunicacio@afalallacuna.cat amb el vostre nom complet, el càrrec al qual voleu optar i el pla de treball, si el teniu, per a aquest curs.
Per a qualsevol dubte consulteu la web www.afalallacuna.cat o contacteu amb comunicacio@afalallacuna.cat.[/vc_column_text][vcex_spacing][vcex_heading text=”Veniu, participeu, tots fem l’AFA La Llacuna!” tag=”h1″ color=”#2e8ccc” font_size=”30″ text_align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1e73be”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Candidatures presentades Assemblea General 2017-2018″ style=”3d” add_icon=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-exclamation-circle” css_animation=”none”]CANDIDATURA​ ​TOTS​ ​SOM​ ​L’AFA[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]