Convocatòries de vaga del mes de març

SERVEI D’ACOLLIDA, ESPAI MIGDIA I EXTRAESCOLARS

El sector de lleure també ha estat convocat el dia 15 a secundar la vaga. S’han dictaminat serveis mínims del 50% del personal per als serveis de menjador escolar, diferenciant monitoratge i cuina, acollida matinal, activitats extraescolars i monitors per alumnes amb necessitats educatives especials: ORDRE DE SERVEIS MÍNIMS

SERVEI DE MENJADOR
Per tal de fer una millor previsió i evitar el malbaratament de menjar, preguem a les famílies que no hagin de fer servir el servei e durant els dies de la vaga que avisin per una de les vies habituals:

▪Enviant un WhatsApp al 656826711 abans de les 9.30 h de demà dijous.
▪Enviant un correu electrònic a menjadorlallacuna@gmail.com abans de les 9.30 h de demà dijous.

SERVEI D’ACOLLIDA
Tanmateix preguem a les famílies usuàries del servei d’acollida que si no han de fer-lo servir ho comuniquin  enviant un correu electrònic a acollidalallacuna@gmail.com.

COMISSIÓ EDUCACIÓ INCLUSIVA

Amb la finalitat de poder organitzar millor els serveis mínims a l’escola durant l’horari lectiu, demanem a les famílies amb alumnes NEE que aniran a l’escola els dies que hi ha convocatòria de vaga que ho comuniquin enviant un correu electrònic a escolalallacuna@xtec.cat  amb el tema “Vaga i NEE” indicant concretament quins dies hi  assistiran.

COMUNICAT DE L’ESCOLA

“Benvolgudes famílies, 

La setmana vinent hi ha convocades tres jornades de vaga, el dimarts 15, dimecres 16 i dijous 17. 

Encara no s’ha publicat el decret de serveis mínims i ja sabeu que els treballadors i treballadores tenen dret a adherir-se a la convocatòria fins al mateix dia i no estan obligats a comunicar-ho abans. 

A hores d’ara sabem que de la totalitat de la plantilla un 22%  ja ha manifestat la seva voluntat d’adherir-se a la vaga el dia 15 de març. 

Per això, us informem que la jornada no es desenvoluparà de manera habitual. 

Independentment de l’exercici individual del dret a vaga, com a escola compartim la necessitat de transmetre-us els nostres neguits i preocupacions derivats de les actuacions
dutes a terme pel Departament d’Educació en els darrers temps i que afecten directament als infants de l’escola. És per això que el dimarts 15 de març a les 9.00 h llegirem un comunicat a la porta de l’escola i us convidem a escoltar-lo.”

PER SABER-NE MÉS

SESSIÓ INFORMATIVA
La xarxa d’AFAs de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni ha organitzat una sessió informativa oberta a totes les famílies de la ciutat sobre la vaga dels pròxims dies amb representants dels sindicats de docents.
🔹Quan? Dilluns a les 18 h.
🔹On? Online, al següent enllaç: https://meet.jit.si/Vaga_EESA_families

POSICIONAMENT DE L’aFFaC
L’aFFaC som una entitat que representa les famílies de l’educació pública i, per tant, no tenim capacitat jurídica i representativa per convocar vaga.

Entenem les reivindicacions del professorat i tenim màxim respecte per la convocatòria de vaga que han impulsat, però no tenim capacitat per explicar reivindicacions laborals que són dels treballadors i treballadores i que es canalitzen a través d’una convocatòria de vaga.

Aquí us adjuntem algunes de les reivindicacions que hem anat publicant des de l’aFFaC i us convidem a seguir-nos per les nostres xxss per anar coneixent els nostres posicionaments:
➡️ Comunicat de premsa sobre la decisió del canvi de calendari escolar: https://bit.ly/3sWXzTI
➡️ Campanya #Desconcertades: desconcertades.cat
➡️ Campanya Matricula a la pública: affac.cat/affac/objectiu-publica/

Últimes publicacions