Documents del taller "Ciberassetjament i xarxes socials"

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing][vc_single_image image=”6675″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”20px”][vcex_spacing size=”20px”][vc_column_text]Com us hem anat informant, la comissió de diàlegs ha organitzat aquest mes de novembre una serie d’activitats i tallers dins del marc del Dia Internacional contra la violència masclista.
El Xavi Cela, de l’Associació Candela per a la Investigació i l’Acció Comunitària, que va dirigir el taller “Ciberassetjament i xarxes socials”, ens ha fet arribar la presentació que va utilitzar durant la sessió, a més d’un document que la complementa. 
INFANCIA: GÈNERE i 2.O
SI M’ESTIMA EM DONARÀ EL SEU PASSWORD
Podeu veure’ls clicant aquí.
I si us vau quedar amb ganes de saber més sobre els temes que treballen des de l’associació -gènere, nous models de masculinitats, violència masclista- podeu consultar aquest enllaç, on trobareu els seus materials propis.
Aprofitem també per recordar-vos que dimecres 29, de 16:30 a 17:45h, és l’últim dia per veure l’exposició “Imatges per pensar”, situada al passadís del menjador. Promoguda per l’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació, aquesta exposició te la intenció de generar una reflexió al voltant d’algunes absències, presències i  tòpics relacionats amb la representació de les dones i que són freqüents en gran part dels continguts dels mitjans de comunicació. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]