El Districte organitza dues sessions informatives sobre la preinscripció escolar per P3 i 1r d'ESO

El Districte organitza dues sessions informatives sobre la preinscripció escolar per P3 i 1r d’ESO

La preinscripció escolar per al curs 2020-2021 tindrà lloc del 15 al 24 de març per a educació infantil de segon cicle (P3, P4 i P5) i primària; i del 17 al 24 de març per a l’ESO. Abans, entre el 15 de febrer i el 14 de març, els centres organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes, que es faran majoritàriament de forma virtual i sempre amb cita prèvia. A Sant Martí es faran dues sessions informatives el dilluns 8 de març.

Jornades de portes obertes

 • Febrer-març 2021. Consulteu en aquest enllaç les dates i la tipologia de visites (presencial o virtual) als centres educatius de Sant Martí.

Les visites es fan amb grups reduïts per garantir les mesures contra el contagi de covid-19 i és per això que cal reservar dia i hora per acudir-hi. Al web hi trobareu les adreces i formularis de contacte, perquè les famílies pugueu conèixer el funcionament de cada centre, els serveis que ofereixen i el projecte educatiu de cadascun.

Sessions informatives a Sant Martí

El dilluns 8 de març es faran dues sessions informatives al districte per aclarir dubtes a les famílies. Prèviament a les sessions, podeu enviar dubtes i preguntes a través d’aquest formulari les quals es resoldran durant la segona part de les trobades en línia.

Presentació telemàtica de sol·licituds de preinscripció

 • Educació infantil de segon cicle i educació primària
  del 15 al 24 de març de 2021
 • Educació secundària obligatòria
  del 17 al 24 de març de 2021
 • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny
  de l’11 al 17 de maig de 2021
 • Cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny
  del 25 al 31 de maig de 2021

La presentació de sol·licituds de preinscripció escolar s’haurà de fer de forma telemàtica al web preinscripcio.gencat.cat i s’han d’enviar per correu electrònic al centre triat en primera opció, juntament amb una còpia de la documentació escanejada o fotografiada.

Les famílies que tinguin dificultats o no tinguin els mitjans necessaris, poden fer servir el Servei d’Atenció Telefònica que el Consorci d’Educació de Barcelona ha posat a la seva disposició (935 511 000, de 9.00 a 13.30 hores), o també es poden desplaçar a una de les oficines habilitades perquè els donin suport en la realització d’aquest tràmit. Cal demanar cita prèvia.

Oficina de suport a l’escolarització a Sant Martí
C. de Cristóbal de Moura, 223.
De dilluns a divendres, de 8.30 a 14. 30 h i dijous, de 8.30 a 17 h
Atenció informativa a les famílies, a partir del 8 de març.
Suport a la preinscripció en línia, a partir del 15 de març.

També s’ofereix un servei de teletraducció per facilitar la comprensió dels tràmits tant a les oficines com en els centres educatius, on les famílies podran desplaçar-se per rebre suport i orientació.

En cas de dubte, us recomanem consultar el web de preguntes freqüents del Consorci de l’Educació de Barcelona.

Adjunts

Més informació


També us pot interessar…