Eleccions al Consell Escolar: Renovació dels representants de les famílies

Com sabeu pel mail que ens ha enviat l’escola, aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida al procés d’eleccions als Consells Escolars de Centre. 

Cada dos anys es renoven la meitat dels càrrecs electes que corresponen al sector famílies i al sector mestres. Enguany  cal renovar dos dels representants de les famílies,  ja que  l’Anna Clavera i la Sílvia Aguilera – a qui volem agrair molt la seva implicació – deixen les seves funcions. 

Volem animar-vos a presentar les vostres candidatures per cobrir aquestes places i formar part d’aquest òrgan on hi és representada tota la comunitat educativa.

CALENDARI DEL PROCÉS
CENS ELECTORAL: Del 3 al 22 de novembre estarà exposat el cens electoral al suro de l’entrada de la porta corredissa de l’escola. Comproveu que les vostres dades son correctes aprofitant l’horari d’entrada o de sortida.  

Estar ben inscrit al cens és important tant per presentar la vostra candidatura com per votar el dia de les eleccions.

Si cal fer una modificació o incloure les dades al cens ho podreu fer entre el 15 i el 17 de novembre en horari de 9.00 a 10.00 h i de 16.00 a 16.45 h a secretaria (Montse)

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES:  Fins al 10 de novembre podeu presentar la vostra candidatura a representant del sector de famílies. Per fer-ho cal passar per la secretaria per recollir i omplir l’imprès que us facilitarà la Montse.

PUBLICACIÓ DE LES CANDIDATURES: el 12 de novembre.

VOTACIÓ: 26 de novembre, de 8:45 a 9:30 h i de 16:15 a 16:45 h al pati de l’escola, davant del gimnàs. 

Per qualsevol dubte o interès contacteu amb la directora de l’escola, Maite Dieste.

Us deixem les dades genèriques del centre:
Telèfon – 93 356 88 63
Mail: escolalallacuna@xtec.cat

També us pot interessar...

Últimes publicacions

Comunicat de l’AFA de l’Arenal de Llevant

Benvolgudes famílies, Aquest diumenge dia 15 van tenir lloc les exèquies del Josetxu, qui va morir als 47 anys en un accident de trànsit molt a prop de l’escola, accident que moltes famílies vam presenciar. Des de l’Escola l’Arenal de Llevant volem traslladar el nostre condol a la seva

Read More »

XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya

Diumenge dia 15 es va celebrar la XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya on la colla de Tabalers i Geganters Son Llacuna hi va participar. Compartim amb vosaltres les fots d’aquesta jornada tant festiva i familiar. EL BESTIARI DE LA LLACUNA Previous

Read More »