Eleccions al Consell Escolar: Renovació dels representants de les famílies

Com sabeu pel mail que ens ha enviat l’escola, aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida al procés d’eleccions als Consells Escolars de Centre. 

Cada dos anys es renoven la meitat dels càrrecs electes que corresponen al sector famílies i al sector mestres. Enguany  cal renovar dos dels representants de les famílies,  ja que  l’Anna Clavera i la Sílvia Aguilera – a qui volem agrair molt la seva implicació – deixen les seves funcions. 

Volem animar-vos a presentar les vostres candidatures per cobrir aquestes places i formar part d’aquest òrgan on hi és representada tota la comunitat educativa.

CALENDARI DEL PROCÉS
CENS ELECTORAL: Del 3 al 22 de novembre estarà exposat el cens electoral al suro de l’entrada de la porta corredissa de l’escola. Comproveu que les vostres dades son correctes aprofitant l’horari d’entrada o de sortida.  

Estar ben inscrit al cens és important tant per presentar la vostra candidatura com per votar el dia de les eleccions.

Si cal fer una modificació o incloure les dades al cens ho podreu fer entre el 15 i el 17 de novembre en horari de 9.00 a 10.00 h i de 16.00 a 16.45 h a secretaria (Montse)

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES:  Fins al 10 de novembre podeu presentar la vostra candidatura a representant del sector de famílies. Per fer-ho cal passar per la secretaria per recollir i omplir l’imprès que us facilitarà la Montse.

PUBLICACIÓ DE LES CANDIDATURES: el 12 de novembre.

VOTACIÓ: 26 de novembre, de 8:45 a 9:30 h i de 16:15 a 16:45 h al pati de l’escola, davant del gimnàs. 

Per qualsevol dubte o interès contacteu amb la directora de l’escola, Maite Dieste.

Us deixem les dades genèriques del centre:
Telèfon – 93 356 88 63
Mail: escolalallacuna@xtec.cat

També us pot interessar...

Últimes publicacions

Convocatòria de vaga els dies 25 i 26 de gener

L’escola ens ha informat que aquesta setmana hi ha convocades dues jornades de vaga: dimecres 25 i dijous 26 de gener. Com ja sabeu els treballadors i treballadores tenen dret a adherir-se a la convocatòria fins al mateix dia i no estan obligats a comunicar-ho

Read More »

Preinscripció per al curs 23-24

A la newsletter del 23/1 ja us vam informar sobre les preinscripcions al curs 2023-2024. Tanmmateix l’escola també ens ha enviat un mail on podem trobar les dates rellevants tant per educació infantil (3-6 anys) com per educació primària i educació secundària obligatòria. Presentació de

Read More »

Festes de Santa Eulàlia: Cercavila de gegants infantils i #SonLlacuna

Les Festes de Santa Eulàlia són les festes d’hivern de Barcelona, les festes de la copatrona de la ciutat. Una festa major en petit format que a betevé ens encanta i que aquest 2023 tornarà a celebrar-se amb tota la seva esplendor. Hi veurem gegants, bastoners, esbarts, sardanistes, castellers, dracs, diables i a

Read More »

Extraescolars: Activitats amb places lliures pel segon trimestre

Encara queden places per algunes activitats extraescolars amb places lliures per al 2n trimestre. Preneu nota si hi esteu interessats! Grup vocal (infants de 1r a 6è) Guitarra grupal (infants de 1r a 6è) Dansa Contemporània (infants de 2n a 6è) Patinatge artístic (infants de

Read More »