Eleccions al Consell Escolar 2018: divendres, 30 de novembre, vota!

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing][vc_single_image image=”7879″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Enguany cal fer la renovació de part del Consell Escolar. Cada dos anys es renoven la meitat dels càrrecs electes que corresponen al sector famílies i al sector mestres. Ara cal renovar els dos representants més antics de les famílies, la Loli Muñoz i el Jordi Mestres, a qui volem agrair molt la seva participació, la seva feina i el saber fer.
Aquest divendres, dia 30 de novembre es faran les votacions per escollir el seu relleu entre les candidatures presentades, sobre les que trobareu informació tant al plafó del consell escolar situat a l’entrada, com al vestíbul de l’escola. Allà també trobareu la mesa de votació en els següents horaris:

  • Matí, de 8:45 a 9:30h.
  • Tarda, de 16:15 a 16:45h.

Per què és important que les famílies participem en el consell escolar?

Els professionals dels centres i les famílies compartim un objectiu: el creixement social i personal dels fills. Les decisions que es prenen al consell escolar són claus per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l’èxit educatiu de tots els alumnes. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares en les eleccions al consell escolar és tan important.
És important que participem en les eleccions al consell escolar perquè:

  • Som els responsables de la formació dels nostres fills i és important tenir uns bons representants al consell escolar que ens informin i facin arribar la nostra veu.
  • Les famílies i els docents compartim un mateix objectiu. Per això hem de ser capaços de decidir, entre tots, a què ens comprometem per aconseguir-ho.
  • Les famílies tenim el dret de participar de manera democràtica en l’organització del centre. Aquesta és una manera de valorar l’escola i també contribuïr que els nostres fills i filles la valorin.
  • L’èxit educatiu dels infants també depèn del funcionament i el clima de centre. Implicar-nos en el seguiment i l’avaluació d’aquest funcionament incideix en el desenvolupament i creixement personal dels nostres fills i filles.
  • És la manera de fer arribar la nostra veu en temes que ens poden preocupar, com activitats extraescolars o quina és l’alimentació que han de rebre en el menjador escolar.
  • És important tenir una escola oberta a l’entorn, que col·labori amb els altres centres i les diferents entitats i que entre tots puguem fer del nostre barri, de la nostra ciutat,  un entorn més educatiu i cohesionat. El consell escolar decideix quines han de ser aquestes relacions.

Podeu trobar més informació en aquest link: Eleccions als consells escolars

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]