Eleccions al CONSELL ESCOLAR DE CENTRE (CEC): Calendari


(Descarrega’t la gràfica clicant AQUEST ENLLAÇ)

La setmana passada l’equip directiu de l’escola va fer arribar a totes les famílies un correu on explicava les dades més significatives del procés de renovació del Consell Escolar de Centre (CEC). Us el repliquem aquí perquè tingueu la informació bén a ma.
Benvolgudes famílies,
Enguany cal fer la renovació de part del Consell Escolar. Cada dos anys es renoven la meitat dels càrrecs electes que corresponen als diferents sectors que conformen aquest òrgan col·legiat (famílies, mestres, personal d’administració i serveis, personal d’atenció educativa). Per aquest motiu, des d’avui i fins que acabi aquest primer trimestre es durà a terme tot aquest procés electoral.
Pel que fa al sector de famílies cal renovar dos dels representants, l’Isart Pellín Turu i la Vanessa Muntané Jiménez (que ocupava la plaça que havia quedat vacant de l’Àngel Llora), a qui volem agrair molt la seva participació i el saber fer.
 
Tot seguit us fem arribar les dates més significatives del calendari del procés:
-Del 31 d’octubre al 10 de novembre estarà exposat el cens electoral provisional al vestíbul de l’escola, al tauler que està situat al costat del despatx d’administració. Comproveu, si us plau que hi sou i que les vostres dades són correctes.
-Si cal fer una modificació o incloure les vostres dades al cens podeu fer la reclamació entre el 2 i el 6 de novembre durant l’horari lectiu, dirigint-vos a la Montse (administració).
-Des d’avui i fins al 13 de novembre, podeu presentar la vostra candidatura a representants del sector de famílies. Cal recollir l’imprès a la Montse (administració).
-El dimecres 15 de novembre es publicaran les candidatures i es donaran a conèixer també a través d’un correu electrònic a totes les famílies.
-La votació serà presencial i es durà a terme el dijous 23 de novembre, de 16:00 a 18:00 al vestíbul de l’escola. 
Us animem que participeu.Per qualsevol dubte podeu contactar amb direcció.
Carme, Mar i Raquel

Escola La Llacuna del Poblenou

 

Articles relacionats
Tot el que cal saber sobre les eleccions als CONSELLS ESCOLARS DE CENTRE (CEC)