Els elfs es preparen per la Rua de Carnaval al Poblenou

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”7030″ alignment=”center”][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]El carnaval ja és aquí. És temps de gresca, xerinola i disbauxa, tres paraules clau que ens acompanyaran durant aquests dies. Divendres passat Sa Majestat Carnestoltes va arribar a l’escola i va començar a donar consignes per anar a classe…  tot i que l’arribada oficial és el Dijous Gras, dia de truita i botifarra d’ou, a l’escola sempre s’avança per gaudir-ne més dies.
El dia de festa grossa és dissabte, amb la Gran Rua de Carnaval. Enguany, la comparsa de l’AFA anirà disfressada d’elfs. Més de 200 persones es van apuntar al taller de disfresses organitzat per la comissió de festes, així que esperem ser una de les comparses més nombroses d’aquesta rua, on les entitats i veïns del Poblenou lluiran les seves disfresses, acompanyant al Rei Carnestoltes, tot omplint de confeti, música, gresca i xerinola la Rambla Del Poblenou.
Si no vau poder anar al taller però voleu fer-vos la disfressa, poseu-vos en contacte amb la comissió perquè us donin el material i les instruccions a festes@afalallacuna.cat
Per tots els que ja teniu la disfressa, aquestes són les informacions bàsiques per dissabte:

  •      Punt de trobada AFA La Llacuna: De 16:30 a 17h, entre els carrers Sancho de Àvila i Pallars (posició nº13).
  •      Inici de la rua: Rambla de Poblenou amb Pere IV.
  •      Recorregut: Baixada pels dos carrils laterals de la Rambla del Poblenou simultàniament.
  •      Final de la rua: Residència d’avis del Carrer Perelló.

Els jutges a la Rambla del Poblenou triaran la millor comparsa, que serà la que iniciarà la rua amb el Rei Carnestoltes 2019.
PREGÓ I FESTA DE CLOENDA al Passeig Calvell amb Rambla del Poblenou, a partir de les 19h. Rebuda de la rua, amb la lectura del pregó, lliurament del guardó del concurs de cartells i proclamació Rei Carnestoltes 2019. Després música amb DJ’s de l’Institut Quatre Cantons.
SOPAR/GRAELLADA I CONCERTS al Passeig Calvell amb Rambla del Poblenou, de 21:30h a 01:00h, graellada popular (cadascú porta el sopar, la Coordinadora posa les graelles) i després, música amb DJ’s.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_heading text=”Notes importants per la bona marxa de la rua:”][vcex_spacing][vc_column_text 0=””] Cada grup ha de portar mínim 4 responsables (dos al davant i dos al darrere de cada vehicle) situats a l’inici i al final de la seva comparsa, que hauran de ser visibles mitjançant una armilla fluorescent, i hauran de transmetre i seguir les indicacions dels responsables de l’organització/protecció civil, vetllant així perquè en la seva circulació es vagi en compte amb la gent de les comparses i amb el públic, per evitar accidents.
A més d’aquests 4 responsables també cal 1 persona voluntària per entitat que ajudarà a l’organització general de la rua.
Cal evitar aturar la rua per tal de no crear buits, si heu de fer canvis als camions consulteu abans amb el responsable d’organització que se us hagi assignat al punt de sortida.
Si hi ha pujades i baixades de les caixes dels camions, que es facin amb el vehicle aturat. Al final de la rua tothom haurà de baixar del vehicle.
 
Res més a dir. Veniu, participeu, gaudiu a ritme dels tabalers! Que dimecres enterrarem la sardina i donarem pas a la Vella Quaresma.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]