Ens ajudeu a desenvolupar la web?

[vc_row][vc_column][vcex_spacing][vcex_heading text=”Ens ajudeu a desenvolupar la web?” color=”#838383″ font_size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Recordeu les cues a les portes del destpatx de l’AFA cada vegada que les famílies hem de fer una gestió presencialment? A l’AFA tenim un projecte entre mans per tal que passin a la història! I, com sempre que tenim somnis ambiciosos, ens agradaria demanar-vos a ajuda.
El projecte que volem dur a terme consisteix a digitalitzar la majoria de processos que les famílies fem habitualment en la nostra relació amb l’AFA: inscripcions a activitats extraescolars, altes i baixes de menjador, sol·licitar acollida, donar-se de baixa d’activitats, inscripcions a activitats puntuals, altes i baixes de socis, pagament d’activitats, etc…[/vc_column_text][vcex_spacing][vc_single_image image=”8002″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Per poder-ho dur a terme necessitem desenvolupar la nostra pàgina web, de manera que cada persona pugui accedir al seu espai personal i gestionar tota aquesta activitat de manera segura. A banda de reduir les inoportunes cues al despatx de l’AFA, aquest projecte facilitarà molt la feina de la comissió i de la coordinació d’extraescolars, que sobretot a principi de curs es veuen sobrepassades per una allau de paperassa i incidències gens fàcils de gestionar. També ens permetrà ser més sostenibles evitant la despesa innecessària de paper, així com agilitzar les gestions de les famílies pel que fa a les activitats que ofereix l’AFA.
En quin punt ens trobem? Després de reunir-nos amb entitats que ja han fet el pas de digitalitzar aquest tipus de gestions, hem elaborat un document on es detallen els requisits que hauria de tenir la nostra pàgina web i hem començat a demanar pressupostos a proveïdors.
Què necessitem? En aquest estadi inicial en què ens trobem ens seria molt útil poder comptar amb pares i mares que en sàpiguen d’informàtica, que siguin dissenyadors web o que tinguin experiència en projectes similars, ja sigui per fer una proposta de desenvolupament, per posar-nos en contacte amb algú que ho pugui fer o per ajudar-nos a fer el seguiment del projecte que faci una empresa externa. Qualsevol col·laboració serà molt benvinguda!
Si us ve de gust donar un cop de mà només ens heu d’escriure un correu a comunicacio@afalallacuna.cat i us contestarem de seguida. Moltíssimes gràcies!
Junts fem Llacuna![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tags: