Saps entapissar? Ets dibuixant? Tens maletes antigues? Estem millorant els Espais Lectors de l'escola

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing][vc_single_image image=”7646″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Des de la comissió biblioteca, formada per mestres i famílies, tenim com a objectiu inaugurar, amb l’arribada de l’any nou, diferents espais de lectura a l’escola. Per això, fem una crida per si podeu donar-nos un cop de mà. Necessitem urgentment:
– mares i pares il·lustradors/es amb la finalitat de cedir-nos il·lustracions per decorar aquests nous racons de lectura i afegir-hi doncs un toc artístic personal.
– mares i pares tapissers/es amb l’objectiu de entapissar butaques per als nous espais de lectura del cicle de petits. D’aquestes butaques no se’n venen recanvis, i per tant, si no s’entapissen, caldria comprar-les de nou. Ja tenim patró i teles, només falten mans expertes!
– mares i pares que tingueu a casa alguna maleta antiga, en bon estat, que pugui convertir-se en un contenidor de contes per al racó de lectura de petits. Les maletes haurien de ser sense rodes, d’aquelles maletes que feien servir els nostres avis i àvies i que ara en diem vintage
Poseu-vos en contacte amb nosaltres a biblioteca@afalallacuna.cat
Moltes gràcies![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]