Es crea la Comissió de Biblioteca

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”5963″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text]Amants de la lectura? Sou dels que gaudiu llegint amb els vostres infants? Potser ja els heu recomanat alguna lectura que us va marcar a vosaltres… Doncs l’AFA ja té una nova comissió per donar resposta a tots els lletra ferits i les lletres ferides.
A iniciativa de la Mont Sureda, mare de P5, a la reunió de gener es va presentar aquesta iniciativa que tot just comença a caminar ara i que està en procés de definició.
Entre les seves funcions estarien les de donar suport a l’escola en el manteniment del catàleg de llibres de la biblioteca, realitzar activitats, fer recomanacions a través dels nostres canals per fomentar la lectura entre els alumnes i animar les famílies a llegir…
Es poden fer moltes coses en paral·lel. Idees no en falten!!! Per poder-les dur a terme, caldria la incorporació a la Comissió de membres que disposin de temps en l’horari lectiu.
Ben aviat tindran el seu propi e-mail. De moment, podeu fer servir comunicacio@afalallacuna.cat si voleu apuntar-vos o demanar més informació.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]