Es suspèn el casal d'estiu de Kids&Us a La Llacuna

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8883″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Benvolgudes famílies,
Tot i que l’equip i les parts implicades esperàvem, amb moltes ganes, poder dur a terme el casal d’estiu, us hem de comunicar que molt al nostre pesar, finalment no el podrem posar en marxa.
Conjuntament amb l’AFA i la direcció de l’escola, portem dies pendents de totes les informacions que ens arribaven dels diferents organismes competents per poder fer viables els casals d’aquest estiu 2020.
Un cop analitzat amb detall el protocol específic pels casals d’estiu que Joventut ens ha fet arribar, on es detallen els requisits sanitaris mínims ineludibles, i els imprescindibles que cal preservar per poder garantir la seguretat dels infants, l’equip i les famílies hem determinat que hi ha certs requeriments que no podem garantir i que, per tant, ens obliguen a prendre la difícil decisió de cancel·lar l’activitat.
Un dels imprescindibles és garantir la distància física de 2m, requeriment que veiem impossible complir en tot moment en una activitat de lleure de tot el dia, on hem de gestionar àpats, hàbits, rutines, jocs i activitats, sobretot en infants de l’etapa d’infantil.
Què passa amb les reserves realitzades?
Com que totes les inscripcions estaven realitzades en modalitat de “reserva de plaça”, us informem que amb la publicació d’aquest comunicat, totes les reserves fetes queden automàticament anul·lades.
Què passa amb les beques sol·licitades?
Respecte a les famílies que heu demanat ajut econòmic, us informem que l’Ajuntament autoritza que aquestes beques es puguin transferir a un altre entitat que sí organitzi casals dins de la campanya d’estiu de l’Ajuntament “T’estiu molt”. Aquí us adjuntem l’enllaç al web on trobareu totes les activitats organitzades dins de “T’estiu molt” – https://vacances.barcelona.cat/ca/%3Cfront%3E
Un cop trieu el casal al que voleu assistir, realitzeu la pre-inscripció sense demanar beca i informeu a la nova entitat que la beca l’heu gestionada amb nosaltres. Un cop tingueu la plaça assegurada, contacteu amb nosaltres al correu  admin.poblenou@kidsandus.cat  i indiqueu-nos a quin casal anireu i quin és el codi de l’activitat (aquest codi el trobareu al web de l’Ajuntament o preguntat a l’entitat organitzadora).
Un cop disposem d’aquesta informació, nosaltres ens encarregarem de fer el canvi de codi i així la gestió de la beca seguirà en marxa a l’Ajuntament.
Sentim molt haver hagut de prendre aquesta decisió. Us assegurem que per nosaltres ha estat molt difícil, però pensem que en aquests moments la seguretat és el més important.
Esperem retrobar-nos en futures edicions de l’English Summer Fun
 
L’equip de casals de Kids&Us
 
Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb Kids&Us per telèfon o escriure’ls un mail:
– 933 007714
– 615 816 080
poblenou@kidsandus.es
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

També us pot interessar…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]