Escacs: La Llacuna subcampiona de grup a la lliga online oficial d’escoles

Aquest curs s’ha celebrat la primera edició de la lliga online oficial d’escoles, organitzada per la Territorial de Barcelona de la Federació Catalana d’Escacs. L’objectiu de la competició, més enllà de continuar aprenent, progressant i gaudir de bones estones jugant a escacs, és que el torneig serveixi com a pont entre les escoles i els clubs per tal de poder introduir els infants al món dels escacs.

La lliga ha constat de 10 jornades, la primera de les quals va servir per distribuir en divisions els equips segons el seu nivell. La Llacuna ha competit a la quarta divisió quedant la segona del grup. Segons el reglament, aixó implica un ascens directe a la tercera divisió pel curs vinent.

Com a cloenda de la Lliga Online d’escacs per escoles de la temporada 2022-23, la delegació territorial de Barcelona ha organitzat aquest diumenge 18 de juliol un Torneig d’Escacs Llampec de forma presencial a Barcelona. Al finalitzar s’han entregat tant els premis d’aquest torneig presencial com els premis i medalles a les escoles finalistes i semifinalistes de cada grup.

Felicitats, equip!