Extraescolars: Altes i baixes pel segon trimestre

A continuació us informem de les dates per tal de cursar les baixes i les altes de les activitats extraescolars pel segon trimestre del curs:

Del 10 al 15 de desembre:
▪️BAIXES 2n trimestre:
A partir del divendres 10/12 a les 7h i fins al dimecres 15/12 a les 17h podreu tramitar la baixa d’una activitat amb efecte el mes de GENER. Les baixes es faran A TRAVÉS DEL FORMULARI que trobareu a: https://afalallacuna.cat/altes-i-baixes/

Tan bon punt tinguem les baixes gestionades, podrem obrir les altes per al 2n trimestre amb les vacants que hagin quedat disponibles.

Del 16 al 22 de desembre:
▪️ALTES 2n trimestre:
Les altes es faran a través d’AMPASOFT des de dijous 16/12 a les 8h i fins al dimecres 22/12 a les 23h. Es seguirà l’ordre d’inscripció.

Posteriorment, durant les vacances de Nadal, rebreu un correu electrònic confirmant la inscripció per a COMENÇAR AL GENER o indicant-vos que esteu en llista d’espera.

■ En cas de dubte, podeu contactar amb la coordinadora:
Glòria Llopis
coordinadoraextraescolars@afalallacuna.cat
Mòbil i WhatsApp 722 335 175

Últimes publicacions

Extraescolars amb places!!

Les famílies que no us heu decidit encara per alguna activitat us informem que ens falta molt poquet per tancar grup, animeu-vos: Dansa Contemporània Patinatge artístic Patinatge carrer  Per altra us volem ensenyar un vídeo de Coral i Dansa Contemporània i un audio del Grup

Read More »