Extraescolars: Altes i baixes pel segon trimestre

A continuació us informem de les dates per tal de cursar les baixes i les altes de les activitats extraescolars pel segon trimestre del curs:

Del 10 al 15 de desembre:
▪️BAIXES 2n trimestre:
A partir del divendres 10/12 a les 7h i fins al dimecres 15/12 a les 17h podreu tramitar la baixa d’una activitat amb efecte el mes de GENER. Les baixes es faran A TRAVÉS DEL FORMULARI que trobareu a: https://afalallacuna.cat/altes-i-baixes/

Tan bon punt tinguem les baixes gestionades, podrem obrir les altes per al 2n trimestre amb les vacants que hagin quedat disponibles.

Del 16 al 22 de desembre:
▪️ALTES 2n trimestre:
Les altes es faran a través d’AMPASOFT des de dijous 16/12 a les 8h i fins al dimecres 22/12 a les 23h. Es seguirà l’ordre d’inscripció.

Posteriorment, durant les vacances de Nadal, rebreu un correu electrònic confirmant la inscripció per a COMENÇAR AL GENER o indicant-vos que esteu en llista d’espera.

■ En cas de dubte, podeu contactar amb la coordinadora:
Glòria Llopis
coordinadoraextraescolars@afalallacuna.cat
Mòbil i WhatsApp 722 335 175

Últimes publicacions

Píndoles informatives sobre la preinscripció a la ESO

L’inici de l’ESO és un canvi d’etapa important per a l’alumnat. De vegades es pot cursar al mateix centre educatiu on s’ha fet la primària, però en la majoria de casos cal fer un canvi de centre per continuar l’itinerari formatiu. Aleshores cal seguir el procés

Read More »