Extraescolars: Altes i baixes pel tercer trimestre

A continuació us informem de les dates per tal de cursar les baixes i les altes de les activitats extraescolars pel tercer trimestre del curs, de l’1 d’abril al 21 de juny:


▪️BAIXES tercer trimestre:
A partir del divendres 11/03 i fins al dimecres 16/03 a les 17 h  podreu tramitar la baixa d’una activitat amb efecte a partir de l’1 d’ABRIL. Les baixes es faran A TRAVÉS DEL FORMULARI que trobareu a: https://afalallacuna.cat/altes-i-baixes/

No s’admetran baixes fora d’aquestes dates

Tan bon punt tinguem les baixes gestionades, podrem obrir les altes per al tercer trimestre amb les vacants que hagin quedat disponibles.


▪️ALTES tercer trimestre (abril, maig i juny):
Les altes es faran a través d’AMPASOFT des de dijous 17/03 a les 8 h i fins al dimecres 23/3 a les 23 h. Es seguirà l’ordre d’inscripció.

Posteriorment rebreu un correu electrònic confirmant la inscripció per a COMENÇAR A L’ABRIL o indicant-vos que esteu en llista d’espera.

Les activitats extraescolars finalitzaran el dia 21 de juny.

 

■ En cas de dubte, podeu contactar amb la coordinadora:
Glòria Llopis
coordinadoraextraescolars@afalallacuna.cat
Mòbil i WhatsApp 722 335 175

Últimes publicacions

Extraescolars amb places!!

Les famílies que no us heu decidit encara per alguna activitat us informem que ens falta molt poquet per tancar grup, animeu-vos: Dansa Contemporània Patinatge artístic Patinatge carrer  Per altra us volem ensenyar un vídeo de Coral i Dansa Contemporània i un audio del Grup

Read More »