Extraescolars de música a l'EMAC: Instruments i corals

L’EMAC ens dona indicacions per les famílies que vulguin continuar amb les extraescolars de música al seu centre.

Benvolgudes famílies de l’Escola La Llacuna, 

Ens posem en contacte amb vosaltres per donar-vos una mica més d’informació de com funcionen les classes al nostre centre. 

És molt important que per tal d’iniciar les classes us inscriviu a la nostra web www.estudicasas.com, ja que els rebuts us els cobrarem nosaltres i no Ziga-zaga; per això també ens heu de fer arribar el SEPA (enviem adjunt) degudament omplert. També us adjuntem els fulls amb els preus de totes les activitats. 

Hem ofert dues modalitats per a la continuïtat de les classes, a l’espera de poder tornar a l’Escola La Llacuna a la franja habitual dels migdies. Les classes a l’EMAC poden ser presencials a EMAC (C/ Llull 51-55) o online. Com que no hem aconseguit consensuar un horari online per les classes de llenguatge musical, els alumnes a partir de 2n de primària hauran de fer el llenguatge musical amb el professor d’instrument; per tant en 45 min de classe faran 30 min d’instrument i 15 min de LLM. El professor/a ho parlarà amb cadascun dels seus alumnes. 

Pel que fa a la coral, us recordem que podeu continuar amb les classes a l’EMAC, ja sigui a la Coral Sakura (de 1r a 3r) o a la Coral Shiro (de 4t a 6è), que són de freqüència quinzenal. Podeu trobar els horaris al document adjunt. 

Finalment, informar-vos que les activitats presencials a l’EMAC, a part de l’import de mensual, tenen una matrícula, que en el vostre cas serà només del 50% de l’import. Les classes online i les corals no tenen matrícula.

Enguany degut a la pandèmia que vivim hem hagut d’adaptar-nos a la situació creant un pla d’obertura, que respecti la normativa que el departament d’ensenyament i sanitat ens recomana. El podeu consultar al web de l’escola.

Tanmateix, seguint les orientacions d’aquests mateixos departaments, podeu consultar el llistat de símptomes amb els quals l’alumnat no podrà accedir al centre, i la declaració responsable que ens heu de retornar degudament omplerta i signada el primer dia de classe en mà. A l’entrada de l’escola tindrem còpies impreses pels que no disposeu de mitjans per imprimir. 

Aprofitem aquest mail per recordar-vos:

  • L’accés a l’escola només és per l’alumnat. Aquells alumnes que hagin d’esperar-se entre classe i classe podran romandre al centre a l’espai central.
  • Per accedir a administració cal haver demanat cita prèvia

Gràcies a tots per la vostra confiança, quedem a la vostra disposició

Salutacions Cordials

Marta Pàmies
Dep. Gestió i Coordinació
———————————————-
Estudi de Música Àngels Casas