Extraescolars de música, curs 2021-2022

Extraescolars de música, curs 2021-2022

En breu obrirem les inscripcions per al nou curs i us volem explicar com seran les activitats de música amb l’Escola de Música Àngels Casas (EMAC): 

Dimarts tarda:

  • Els cursos de P3 i P4 seguiran amb Música grupal.
  • Els curs de P5 farà Música amb Roda d’instruments

Migdies:

A partir de P5

  • Dimecres migdia: Cant Coral 

A partir de 1r la formació Musical és fa el migdia i es basa en:

  • llenguatge musical (classe col.lectiva d’1h setmanal els dilluns) on s’aprenen les bases per a llegir, comprendre i interpretar una partitura
  • instrument en classes individuals de 30, 45 o 60 minuts a la setmana

A partir de 3r

  • Divendres migdia: Combos musicals 

Roda d’instruments

Quan s’obrin les inscripcions, els nens i nenes de P5 i aquells de primària que vulguin, hauran de decidir quin instrument volen estudiar. 

Som conscients però, que a vegades no és fàcil decidir-se. És per això que us adjuntem uns documents on hi trobareu enllaçats uns vídeos de presentació de cada un dels instruments que poden estudiar. Els podeu veure en família per així anar veient cap a on van els interessos. 

Els alumnes de P5 que durant aquest curs han fet Roda d’instruments rebreu en breu un enllaç amb el video del 3r trimestre, un informe i una recomanació d’instrument pel curs vinent, aquesta recomanació feta pels professors/es s’ha realitzat a partir de les activitats realitzades al llarg del curs i de les preferències dels alumnes. 

Més informació

Per qualsevol dubte podeu contactar amb la cap d’estudis d’EMAC, la Txell Nicolau (txell.emac@gmail.com), i ella us intentarà orientar.