L'AFA dona la benvinguda al curs amb una festassa. Te la perdràs?

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_video link=”https://youtu.be/pOJQbTWx1nE”][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]

LA FESTA DE l’AFA

Un nou curs comença i això és una cosa que s’ha de celebrar. Així que divendres vinent, dia 28 de setembre, farem festa grossa amb un gran berenar per totes les famílies i activitats organitzades per les diferents comissions de l’AFA.

PELS ADULTS

A la festa de l’AFA podreu conèixer els pares i mares que ens encarreguem de les diferents comissions de forma voluntària i saber més sobre els nostres projectes.
Ens agradaria molt seduir-vos i que us animéssiu a participar amb nosaltres aquest curs, sigui de manera puntual o de manera més compromesa al llarg de tot l’any. Apropeu-vos a les taules de les comissions i no dubteu a preguntar tot allò que us inquieti.
Impliqueu-vos! Inicieu el moviment! Potser teniu un projecte i el voleu posar en marxa dins d’una comissió o fins i tot crear una comissió nova. Totes les propostes son benvingudes. Tots junts fem l’AFA.
També podreu conèixer i parlar amb els monitors i monitores de les activitats extraescolars, de l’espai d’acollida i de l’espai migdia. La Muntsa i l’Anna, coordinadores de tots aquests professionals,  s’encarregaran de fer les presentacions. Fins i tot la nostra cuinera, la Sandra, i tot el seu equip es posaran el barret de xefs per venir a la festa!

PELS INFANTS

Aquesta tarda no cal que porteu berenar de casa. Nosaltres tindrem preparats entrepans, sucs i fruita perquè els nens i les nenes puguin gaudir de la festa des del primer moment.
La Colla de Tabalers de La Llacuna escalfarà motors a partir de les 16:30h. i després de les presentacions començaran les activitats organitzades per les diferents comissions: Pintacares, globusfleixa, un circuit de mobilitat, un taller de xapes… descobriu tots els racons i no us oblideu de segellar el vostre passaport!
Al final de la festa es celebrarà un sorteig entre tots els que hagueu aconseguit posar els segells de les diferents comissions.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]