Festa de la Castanyada 2018

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vc_column_text] 
Ja tenim aquí la tardor: cauen les fulles, els boscos s’omplen de bolets, els mercats de carbasses, plou… i gairebé comença a fer fred i tot!
A La Llacuna ens agrada molt celebrar aquesta festa repartint entre les famílies castanyes torrades i compartint una tarda de balls, jocs, música i cançons. L’any passat vam repartir vint-i-cinc quilos de castanyes, així que aquest any esperem que, el divendres 26 d’octubre, vingueu tots amb gana ja que la comissió de festes i la castanyera hauran estat unes quantes hores tallant-les, torrant-les i posant-les en paperines perquè quan surtin els infants de classe s’ho trobin tot preparat.
Pel que fa l’animació, aquest any tindrem al grup Set de So, un grup amb un experiència de 20 anys en el món de l’espectacle infantil. L’espectacle començarà amb una paròdia inicial on els nens i nenes són els veritables protagonistes. Seguit de cançons, un joc al mig de l’espectacle, i la recta final amb cançons molt marxoses. Seixanta minuts de confabulació entre Set de So i el públic, on s’aconsegueix crear un espectacle que ens fa divertir-nos, compartir i carregar-nos de ritme i animació, creant així un espectacle dinàmic i interactiu on participa tota la família.
Ningú no es lliura d’aquest magnetisme de festa i diversió. Set de So és una banda de músics que apart d’animar, toca bona música, funk, salsa, blues, versions dels clàssics d’animació… globus gegants, jocs i un humor amb respecte i complicitat. Això i molt més farà que la diversió i la festa estiguin assegurades.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]