La Festa de les Cultures segueix treballant per sumar taules

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”7858″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Falten sis mesos per la festa i ja tenim 15 cultures que volen compartir amb tothom la seva riquesa. La nostra escola és afortunada en aquest sentit, així que animem a participar totes les famílies -mares, pares, àvies, avis-  fent una taula nova o sumant-vos a una d’existent.
En aquest sentit, la comissió de la Festa de les Cultures ens fa arribar una petició de Colòmbia, que té un representant i està buscant un compatriota que s’apunti per poder muntar la taula d’aquest país.
Argentina, Brasil i Galícia, que havien tingut presència altres anys, aquest encara no han dit res… a veure si aquestes paraules us animen:

“La Festa de les cultures és la festa de tots, on la diferència, suma; la diversitat ens uneix; i l’alegria de mostrar les nostres arrels ens agermana. No hi faltis!”
Sergi, pare de P4 i 2n, speaker de la Festa de les Cultures.

“Lo mejor que el mundo tiene está en los muchos mundos que el mundo contiene, las distintas músicas de la vida, sus dolores y colores: las mil y una maneras de vivir y decir, creer y crear, comer, trabajar, bailar, jugar, amar, sufrir y celebrar.” Patas arriba: La escuela del mundo al revés (2008), Eduardo Galeano.
Ven a enseñarnos tu mundo, tu cultura. Queremos conocerla!

Elena, mare de P4 i 3r, taula de Mèxic.

“È tempo che i genitori insegnino ai giovani che nella diversità culturale c’è bellezza e c’è forza. Mostraci lo splendore della tua diversità partecipa alla festa delle culture 2019 , la festa più colorata dell’anno ! !”
Es tiempo que los mayores enseñemos a los jóvenes que en la diversidad cultural está la belleza y la fuerza. Muestra el esplendor de tu diversidad participando en la fiesta de las culturas 2019, la fiesta más colorida del año!!!!
Alessandro, pare de 3r i 6è, taula d’Italia.

“A Catalunya hi ha lloc per a tothom”.
Alicia, mare de 5è, taula de Catalunya.

Ja han confirmat: Senegal, Marroc, Macedònia i Bulgària (taula conjunta), Catalunya, Mèxic, País Basc, França, Itàlia, Cuba, Bolívia, Suècia, País Valencià, Gran Bretanya i Holanda
Si teniu dubtes o preguntes, envieu-nos un mail a festadelescultures@afalallacuna.cat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]