Festa de fi de curs 2021-2022: Voluntaris i La Llacuna Got Talent

Busquem voluntaris per la barra del bar i per monitoritzar les activitats

El dia 18 de juny, de 17 a 22 h, celebrarem la festa que ha d’acomiadar el curs 2021-2022 després de dos anys sense poder-ho fer. No se si vosaltres esteu emocionats, però nosaltres si.

Normalment és una festa on els de 6è curs comparteixen amb la resta de l’escola el tancament d’un cicle vital important, però aquest any, no només ells diuen adeu: la resta de la comunitat educativa també diem adeu a les mascaretes, els grups bombolla… i tota la resta de coses que la COVID ens ha portat. 

És per això que volem que sigui una festa bonica, divertida, un moment per gaudir amb els nostres infants i la resta de famílies que deixem un curs més en darrera.

Per fer-ho realitat necessitem totes les mans possibles per fer-se càrrec de la barra del bar i per monitoritzar les activitats de lleure. Us hem preparat un formulari perquè us hi pugueu inscriure indicant la franja horària que millor us vagi.

Inscripcions a La Llacuna Got Talent

També recuperem la mostra de talent de La Llacuna. Dos anys son massa per no gaudir de les coreografies, cançons, actuacions, monòlegs… dels llacunaires.

Aquest any tenim una novetat i és que TOTA LA TRIBU està convidada a pujar a l’escenari! Així que pares, mares, avis, avies, tutors, tutores, mestres… i totes les persones integrants de la comunitat escolar hi sou convidats. Animeu-vos, pugeu a l’escenari amb o sense els llacunaires més petits i compartiu el vostre talent amb la resta!

Això si, cal inscripció

Últimes publicacions

Comunicat de l’AFA de l’Arenal de Llevant

Benvolgudes famílies, Aquest diumenge dia 15 van tenir lloc les exèquies del Josetxu, qui va morir als 47 anys en un accident de trànsit molt a prop de l’escola, accident que moltes famílies vam presenciar. Des de l’Escola l’Arenal de Llevant volem traslladar el nostre condol a la seva

Read More »

XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya

Diumenge dia 15 es va celebrar la XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya on la colla de Tabalers i Geganters Son Llacuna hi va participar. Compartim amb vosaltres les fots d’aquesta jornada tant festiva i familiar. EL BESTIARI DE LA LLACUNA Previous

Read More »