Festa de fi de curs 2021-2022: Voluntaris i La Llacuna Got Talent

Busquem voluntaris per la barra del bar i per monitoritzar les activitats

El dia 18 de juny, de 17 a 22 h, celebrarem la festa que ha d’acomiadar el curs 2021-2022 després de dos anys sense poder-ho fer. No se si vosaltres esteu emocionats, però nosaltres si.

Normalment és una festa on els de 6è curs comparteixen amb la resta de l’escola el tancament d’un cicle vital important, però aquest any, no només ells diuen adeu: la resta de la comunitat educativa també diem adeu a les mascaretes, els grups bombolla… i tota la resta de coses que la COVID ens ha portat. 

És per això que volem que sigui una festa bonica, divertida, un moment per gaudir amb els nostres infants i la resta de famílies que deixem un curs més en darrera.

Per fer-ho realitat necessitem totes les mans possibles per fer-se càrrec de la barra del bar i per monitoritzar les activitats de lleure. Us hem preparat un formulari perquè us hi pugueu inscriure indicant la franja horària que millor us vagi.


Feu clic aquí si voleu donar un cop de ma a la festa de fi de curs

Inscripcions a La Llacuna Got Talent

També recuperem la mostra de talent de La Llacuna. Dos anys son massa per no gaudir de les coreografies, cançons, actuacions, monòlegs… dels llacunaires.

Aquest any tenim una novetat i és que TOTA LA TRIBU està convidada a pujar a l’escenari! Així que pares, mares, avis, avies, tutors, tutores, mestres… i totes les persones integrants de la comunitat escolar hi sou convidats. Animeu-vos, pugeu a l’escenari amb o sense els llacunaires més petits i compartiu el vostre talent amb la resta!

Això si, cal inscripció


Feu clic aquí per omplir el formulari d’inscripció a La Llacuna Got Talent

Últimes publicacions