Festa de fi de curs 2021-2022: Voluntaris i La Llacuna Got Talent

Busquem voluntaris per la barra del bar i per monitoritzar les activitats

El dia 18 de juny, de 17 a 22 h, celebrarem la festa que ha d’acomiadar el curs 2021-2022 després de dos anys sense poder-ho fer. No se si vosaltres esteu emocionats, però nosaltres si.

Normalment és una festa on els de 6è curs comparteixen amb la resta de l’escola el tancament d’un cicle vital important, però aquest any, no només ells diuen adeu: la resta de la comunitat educativa també diem adeu a les mascaretes, els grups bombolla… i tota la resta de coses que la COVID ens ha portat. 

És per això que volem que sigui una festa bonica, divertida, un moment per gaudir amb els nostres infants i la resta de famílies que deixem un curs més en darrera.

Per fer-ho realitat necessitem totes les mans possibles per fer-se càrrec de la barra del bar i per monitoritzar les activitats de lleure. Us hem preparat un formulari perquè us hi pugueu inscriure indicant la franja horària que millor us vagi.

Inscripcions a La Llacuna Got Talent

També recuperem la mostra de talent de La Llacuna. Dos anys son massa per no gaudir de les coreografies, cançons, actuacions, monòlegs… dels llacunaires.

Aquest any tenim una novetat i és que TOTA LA TRIBU està convidada a pujar a l’escenari! Així que pares, mares, avis, avies, tutors, tutores, mestres… i totes les persones integrants de la comunitat escolar hi sou convidats. Animeu-vos, pugeu a l’escenari amb o sense els llacunaires més petits i compartiu el vostre talent amb la resta!

Això si, cal inscripció

Últimes publicacions

Convocatòria de vaga els dies 25 i 26 de gener

L’escola ens ha informat que aquesta setmana hi ha convocades dues jornades de vaga: dimecres 25 i dijous 26 de gener. Com ja sabeu els treballadors i treballadores tenen dret a adherir-se a la convocatòria fins al mateix dia i no estan obligats a comunicar-ho

Read More »

Preinscripció per al curs 23-24

A la newsletter del 23/1 ja us vam informar sobre les preinscripcions al curs 2023-2024. Tanmmateix l’escola també ens ha enviat un mail on podem trobar les dates rellevants tant per educació infantil (3-6 anys) com per educació primària i educació secundària obligatòria. Presentació de

Read More »

Festes de Santa Eulàlia: Cercavila de gegants infantils i #SonLlacuna

Les Festes de Santa Eulàlia són les festes d’hivern de Barcelona, les festes de la copatrona de la ciutat. Una festa major en petit format que a betevé ens encanta i que aquest 2023 tornarà a celebrar-se amb tota la seva esplendor. Hi veurem gegants, bastoners, esbarts, sardanistes, castellers, dracs, diables i a

Read More »

Extraescolars: Activitats amb places lliures pel segon trimestre

Encara queden places per algunes activitats extraescolars amb places lliures per al 2n trimestre. Preneu nota si hi esteu interessats! Grup vocal (infants de 1r a 6è) Guitarra grupal (infants de 1r a 6è) Dansa Contemporània (infants de 2n a 6è) Patinatge artístic (infants de

Read More »