Festa de fi de curs 2021-2022

El dia 18 de juny, de 17 a 22 h, celebrarem la festa que ha d’acomiadar el curs 2021-2022 després de dos anys sense poder-ho fer. No se si vosaltres esteu emocionats, però nosaltres si.

Normalment és una festa on els de 6è curs comparteixen amb la resta de l’escola el tancament d’un cicle vital important, però aquest any, no només ells diuen adeu: la resta de la comunitat educativa també diem adeu a les mascaretes, els grups bombolla… i tota la resta de coses que la COVID ens ha portat. 

És per això que volem que sigui una festa bonica, divertida, un moment per gaudir amb els nostres infants i la resta de famílies que deixem un curs més en darrera.

Inscripcions a La Llacuna Got Talent

També recuperem la mostra de talent de La Llacuna. Dos anys son massa per no gaudir de les coreografies, cançons, actuacions, monòlegs… dels llacunaires.

Aquest any tenim una novetat i és que TOTA LA TRIBU està convidada a pujar a l’escenari! Així que pares, mares, avis, avies, tutors, tutores, mestres… i totes les persones integrants de la comunitat escolar hi sou convidats. Animeu-vos, pugeu a l’escenari amb o sense els llacunaires més petits i compartiu el vostre talent amb la resta!

Això si, cal inscripció

Últimes publicacions

Bàsquet: 2a Trobada d’Escoles Esportives

Diumenge, 12 de febrer, se celebra la segona trobada d’Escoles Esportives d’El Consell. El pavelló de La Mar Bella acollirà un seguit de partits d’allò més dinàmics de futbol 5 i bàsquet. La millor oportunitat perquè els més petits i petites s’endinsin dins l’esport de

Read More »

Reunió de treball de febrer. Curs 2022-2023

Des de la Junta de l’AFA de La Llacuna volem convocar-vos a la pròxima reunió de treball que se celebrarà el dilluns 20 febrer 2023, de 18 a 19.30 h, on-line. Feu clic aquí per connectar-vos a la reunió Recordeu de posar els cognoms de

Read More »

Convocatòria de vaga els dies 25 i 26 de gener

L’escola ens ha informat que aquesta setmana hi ha convocades dues jornades de vaga: dimecres 25 i dijous 26 de gener. Com ja sabeu els treballadors i treballadores tenen dret a adherir-se a la convocatòria fins al mateix dia i no estan obligats a comunicar-ho

Read More »